Doğumhane

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra nın annesi❣️ tarafından oluşturulan Doğumhane başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,650 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumhane
Konbuyu başlatan Azra nın annesi❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Duygu1990

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan doğum yapıcam kızlar ilk doğumum olcak ameliyatta nasıl bir süreç beni bekliyor belden aşağı mı uyuşturuyorlarr sezeryan doğum yapanlar anlatırsa sevinirim
Neden sezeryan oluyorsun bir hastalığın mi var cnm ben iki normal doğum 3 bebegin tersdi donmedi suyum geldi 37 4 te sezeryan oldum ama tavsiye etmem açık söylüyorum normal en güzeli dogur çocuğuna kendin bak ameliyat çok zor 27 gün oldu bakanım olduğu halde zor iyileştim

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Neden sezeryan oluyorsun bir hastalığın mi var cnm ben iki normal doğum 3 bebegin tersdi donmedi suyum geldi 37 4 te sezeryan oldum ama tavsiye etmem açık söylüyorum normal en güzeli dogur çocuğuna kendin bak ameliyat çok zor 27 gün oldu bakanım olduğu halde zor iyileştim
Sezeryan kişiden kişiye değişiyor kiminin eti cabuk iyilesiyor kiminin geç

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryan doğum yaptım çocuğuma kendim baktım yanımda kimse kalmadı. Her işimi gördüm

Gülderen

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan doğum yapıcam kızlar ilk doğumum olcak ameliyatta nasıl bir süreç beni bekliyor belden aşağı mı uyuşturuyorlarr sezeryan doğum yapanlar anlatırsa sevinirim
3 yıl oldu ilk sezeryanim belden altı uyuşturdular açıkçası pek bisey hissetmedim 6 saat bisey yiyemiyosun tavsiyem tok git ve nefcafe bulundur yaninda başağrısına falan iyi geliyor.2gun yatiyosun bünyeyle alakalı iyileşme sürecin dikişlerini çok zorlamazsan düzenli azar azar yürürsen rahat toparlarsın. Ha bide ay niye normal doğurmuyorsun diyenlere kulak asma doktor öyle uygun gördü de 🙃

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Beni belden uyuşturdular, hemen yatırdılar yattığım gibi ayaklarım uyuştu. Doktorlar muhabbet etti ben dinledim 10 dk da oğlum çıktı 20 dk da ben çıktım. Odaya çıkardılar, 5 saat yeme içme yasaktı en çok su aradım ama içemedim. Uyuşukluk geçti ebe geldi kaldırmaya elimden tuttu ama kendim kalktım. Koridor da tek başıma dolaştım annem ve eşim aşağı inmişlerdi bişeyler almaya. Çok rahat geçirdim inşallah sende rahat geçirirsin 🙏🥰

Azra nın annesi❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin ensesinde kese görünüyo o yüzden sezeryan en uygunu kim isterkii direk sezeryan olmasını
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay bende ilk doğum sezeryanla olacak gün aldım bugün
Ya ne zaman sağlıkla al kucağına canım

Duygu1990

Kayıtlı Üye
rank
Keyfi olacaksanız tavsiye etmem tabiki siz bilirsiniz bn mecbur kaldım çok zor o acı bebegede kendinede.bakmak çok zor oluyor ne sağa ne sola dönemedim ameliyat sonrası ve evde ilk iki haftam çok zordu yatalak gibi oldum emzirmek ve tuvalet için sürekli eşim kaldırıp indirdi banyo mu yaptırdı ağrı sızı da cabası daha yeni yeni iyi oldum bir aya yaklaştım doğum yapalı bnm 3 bebekti tüp de baglattim özelde 2 bin verdik dogumada 3100 doğum poliçe yaptırdım
Beni bayilttilar ama ayrılırken ameliyat bitmişti yatağıma koyacaklar di ağrı sızı içinde bitik bir vaziyette uyandım çok kötüydüm ameliyat kolay olurmu korkutmak istemem özelde oldum çok ilgilendiler ama ne serum ne iğne iyi değil birde sezeryan a giderken yada ameliyat sonrası kayısı hoşafı posali şekilde yiyin hastanede yellenmeden çıkarmıyor lar sezeryan olunca benim imkanım yoktu ilde olduğum için mecbur lavma sonrası olduda ciktim

Tüm sayfalar yüklendi.