Dogurdum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Dogurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,130 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 38 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogurdum
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

...

Moderator
Mod
rank
Canlar dogurdum çok şükür iyiyiz kızımda çok iyi kar kadar beyaz bir kızım oldu teyzoşları darısı sizleri
Ayy canım benim.Gözün aydın.Çok sevindim.Rabbim pamuk prensesini hayırlı sağlıklı uzun ömürlü etsin canım.Darısı bize.Pazartesi bizde sıra.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy canım benim.Gözün aydın.Çok sevindim.Rabbim pamuk prensesini hayırlı sağlıklı uzun ömürlü etsin canım.Darısı bize.Pazartesi bizde sıra.
😘😘😘😘😘

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ameliyat iyidi cnm ama karnım çok yanıyor
Oyy canim benim cok dua ettim sana sutun falan hemen insin diye dikkat et ani hareketler yapma canim benim gene haberlesiriz dinlen hadi biraz❤

Gözün aydın sibelım Allah analı babalı hayırla saglıkla büyütmeyi nasip etsin pamuk prensesini sende dogurdun ya artık gam yemem darısı nurumla gizeme olsun ınsallah ve dıger canlara 💐🥰♥️♥️♥️
Bitanemmm sira bizde demi yavv🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️ vardi heralde bikac kisi bizden once songul pazartesi girecekti doğuma daha o var🤣 vala sibel doguramadim doguramadim bi dogursam dogursam dedi al dogurdu kurtuldu vala🤣🤣

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
A
Oyy canim benim cok dua ettim sana sutun falan hemen insin diye dikkat et ani hareketler yapma canim benim gene haberlesiriz dinlen hadi biraz❤
grı çok var

Darısı hepinize
Maşallah Allah analı babalı büyütsün 🥰 çok sevindim kurtuldun sende ne güzel darısı banaa

Darısı hepinize
Maşallah Allah analı babalı büyütsün 🥰 çok sevindim kurtuldun sende ne güzel darısı banaa
Darısı hepinize

Tüm sayfalar yüklendi.