Ebru Şallı nin sabah detoksuymus

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan Ebru Şallı nin sabah detoksuymus başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,516 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ebru Şallı nin sabah detoksuymus
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tutarız hayatım ben bebeği alıp yürüyüş yapmayı da düşünüyorum vallahi oda temiz hava alsın ben su orucu tutmuştum mesela 5 gün tuttum 5 kilo gitti ama sonra geri aldım ya bakma 🍕 Pizza Makarna yedim
Pizza ve makarna vazgeçilmez 😍😍

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
🍀💕Kızlar doğumdan sonra bunu yapmaya karar verdim sizlerle paylaşmak istedim inşallah hepimiz ip gibi oluruz 💕🍀https://m.aksam.com.tr/mor-papatya/ebru-sallinin-yag-yaktiran-sabah-detoksu-tarifi/haber-1238655
Canım Emzirme döneminde vücudunun butür şeylere zararlı ve sütü azaltacağını düşünüyorum bebek zaten seni emip vücudundaki vitaminleri alıyor birde sen bunu yaparsan güçten düşersin emin olki oğlum 8 aylık olup ek besin almasına rağmen hala beni çok emiyor o emdikçe ben acıkıyorum zaten emdikçe kilo veriyorsun vermesemde sorun olmaz nasılsa kilo sonrada veriliyor yeterki emsin minnoşlar.

Tüm sayfalar yüklendi.