Sorum var Ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,473 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Olur kuzum olur o günlerde gelir inşallah bir bakmışsın beraber yemek yiyorsunuz geçen gün yemek yiyorduk eşim ben çocuklar da vardı sofrada çok duygulandım eşime dedim ki daha düne kadar iki kişiydik sofra da şimdi 4 kişiyiz elhamdülillah Rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey bir bakmışsın oluveriyor kuzum
Inşaallah Canim bizde geçende mama sandalyesi aldık eşim dedi şimdi kullanmıyoruz odaya bırak şimdilik bnde aldim bıraktım mutfağa gittim 2 sandelye tek bir tuaf oldum dedim biz artik 3 kişiyiz geri getirdim mama sandalyeyi orda olmadi mi kendi eksik hissediyorum çok şükür bugünlerimize🙏🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Inşaallah Canim bizde geçende mama sandalyesi aldık eşim dedi şimdi kullanmıyoruz odaya bırak şimdilik bnde aldim bıraktım mutfağa gittim 2 sandelye tek bir tuaf oldum dedim biz artik 3 kişiyiz geri getirdim mama sandalyeyi orda olmadi mi kendi eksik hissediyorum çok şükür bugünlerimize🙏🏻
Aynen kuzum çok şükür bugünlere

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ay inşallah kuzum ya ben de çok istiyorum Böyle hayallerim var larenle kafelere gideceğiz diyorum kuaföre gideceğiz kıyafetler alacağız daha bir sürü hayallerim var ki gerçekleştirmek istediğim Allah'ım inşallah o günlere erdirirde Sağ Salim hepimiz o günleri evlatlarımızla yaşarız dolu dolu🙏🤲🤲💜
Amin kuzum aminn🤲❤️

Tüm sayfalar yüklendi.