Sorum var Ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,468 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kuzum meyve ile baslamani tavsiye etmem ilk olarak 3 gun kurali ile yoğurtla başka ve yavastan havuç hasla yedir 3 gun kurali ile kabak hasla yedir 3 gun kurali ole patates ayni sekilde sonra vücudu reaksiyon göstermezse sebze çorbaları ile baslayabilirsin ama 4 aylik ek gida için cok erken eger anne sütü aliyorsa anne sutu almiyorsa eger dedigim gibi 2 tatli kasigi yoğurtla baslayabilirsin
Anne sütü alıyor canım yoğurt versem sıkıntı olur mu bide diyorlar altı aylık olduktan sonra ek gıdaya baslansa çok seçici oluyorlar ben de tez elden başlamak istiyorum 🙄

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Anne sütü alıyor canım yoğurt versem sıkıntı olur mu bide diyorlar altı aylık olduktan sonra ek gıdaya baslansa çok seçici oluyorlar ben de tez elden başlamak istiyorum 🙄
Kuzum anne sütü alıyorsa Eğer Bekle bir beş buçuk aylık falan olsun Daha sonra yoğurtla başlarsın 3 gün kuralıydı alakası yok şu an benim laren her şey yiyor Hadi mama içseydi belki başlayabilirdin ama şu an anne sütü aldığı için gerekli zaten tüm takviyesini Senden Alıyor dediğim gibi beş buçuk aylıkken başlasan daha sağlıklı olur💜

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Tmm can öyle yaparım 🌷tesekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım püreyle zaten canım suyu bile yutamiyor daha 😃

Sağol canım püreyle zaten canım suyu bile yutamiyor daha 😃

Sağol canım püreyle zaten canım suyu bile yutamiyor daha 😃🌷
Daha minik kuzucuk zamanı var annesi gün gelecek seninle oturup kebap yiyecek 🤭

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aminn bende çok istiyorum o günleri görmeyi bir an önce büyüsün arkadaş gibi olalım 😍
Ay inşallah kuzum ya ben de çok istiyorum Böyle hayallerim var larenle kafelere gideceğiz diyorum kuaföre gideceğiz kıyafetler alacağız daha bir sürü hayallerim var ki gerçekleştirmek istediğim Allah'ım inşallah o günlere erdirirde Sağ Salim hepimiz o günleri evlatlarımızla yaşarız dolu dolu🙏🤲🤲💜

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ca
İyi günler canım benim sana tavsiyem meyve ile başlama tatlı olduğu için bu sefer yemek yemiyoar başka tad istemiyorlar 4 ay için de ek gıda erken olduğunu düşünüyorum sadece tadımlık sebze çorbası sebze püreleri tarhana yoğurt tattırabilirsin 5. Ay bitsin yavaş yavaş doyumluk verebilirsin
Canim bn artik doyumluk vere bilirim benim 5 bitti 6 da🙏🏻😁

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ca
Canim bn artik doyumluk vere bilirim benim 5 bitti 6 da🙏🏻😁
Kuzum ek gıda Hani doyumluk olmuyor şöyle Hani Tadımlık oluyor çünkü anne sütü alıyor mama alıyor Bu ne oluyor Ara öğünde 2-3 kaşık Hani bebeğinin yemesine bağlı kimi bebek çok yemek istiyor kime bebek az yiyor ek gıda da doyumluk gibi bir şey yok hani doymasını beklemiyorlar sadece amaçları tatma böyle 7-8 aylıkken falan hani artık doyabilecek bir şekilde verebiliriz

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler kızlar nasılsınız canlar bebeğim dördüncü ayda meyvelerle başlayayım diyorum ek gıdaya şeftali muz kayısı bunları cam rende yardımıyla rendeleyip posasini az az vermek istiyorum her gün başka ne vereyim mesela çorba bisküvi vs şu an üç buçuk aylık ilk iki hafta vermedim hata ettim dört aylık olunca başlarım dedim 🙄
Canim biz de 6 ayımıza girdik 5 aylıkken hep sebze verdim halada sebze veriyorum çocuk bikcak sebze yemekten 😁 birde biraz elma sıkıp suyunu verdim alerji yaptı dahada meyve vermedim

Tüm sayfalar yüklendi.