Sorum var Ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,468 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ben de veriyorum canım ama yeteri kadar yani dozunda Ama şu an mesela laren yiyebiliyor 6 aylık ken 2 kaşık veriyordum her şeyden ve yemeklerin suyundan vermiyordum Çünkü salça kullandığımız için şu an yeni yeni vermeye başladım yemeklerin suyundan Yani bu kişiden kişiye değişebilir Herkes kendi çocuğunu tanıyor Sonuçta yiyip yiyemeyeceği ne kadar yemesi yememesi gerektiğini ben kendi fikrimi söyledim ben verme taraftarı fazla olarak değilim çünkü ek gıda Benim için doyumluk değil tadımlık
Doğrudur canım fikrine saygı duyuyorum

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ev
Elma suyu mu alerji yaptı kuzum
Evet canim alerji yaptı domates gibi kızardı 😣can
Yani Bilemeyeceğim kuzum ama hiç bir doktor da bunu önermiyor ya hiç kimse de önermiyor hani doyumluk beklemiyoruz biz bebeklerden sadece amaç ek gıdanın tatması ne olur 7-8 aylık olduğunda bir tabak çorbayı yiyebilir rahatlıkla Ama şu an için hem onların mide kapasitesi çok küçük Hani midesini yormanın mantığı yok
canim zaten şuan yarim çay bardağı kadar veriyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

A
Daha dün doğum yaptın sanki post açmıştin 🤭
evet ya hayat çok hızlı şimdi karşımda pirasa saniyla kavga ediyor ağzına girmiyor diye ay gözün yaşardı 😢

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ev
Evet canim alerji yaptı domates gibi kızardı 😣can
canim zaten şuan yarim çay bardağı kadar veriyorum

Aevet ya hayat çok hızlı şimdi karşımda pirasa saniyla kavga ediyor ağzına girmiyor diye ay gözün yaşardı 😢
Yaaa tüh dikkat et bari

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Doyar kuzum doyar şimdi iki üç kaşık tadımlık vermek var birde iki büyük çorba kaşığı vermek var biri tadımlık oluyor sonuçta diğeri ise azda olsa tok tutuyor en azından tabi ki gene anne sütü doyurur

Aynen kuzum benim de çok hoşuma gidiyor vallahi Adem yemek yiyince

Asenacim bizde bir çorba kasesi yemek yicek demiyoruz ki zaten 🤣🤣
Biran önce benle oturup yesin diyorum herşeyi 😁

😁

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Biran önce benle oturup yesin diyorum herşeyi 😁
Olur kuzum olur o günlerde gelir inşallah bir bakmışsın beraber yemek yiyorsunuz geçen gün yemek yiyorduk eşim ben çocuklar da vardı sofrada çok duygulandım eşime dedim ki daha düne kadar iki kişiydik sofra da şimdi 4 kişiyiz elhamdülillah Rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey bir bakmışsın oluveriyor kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.