Sorum var Ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,468 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ek gıda Hani doyumluk olmuyor şöyle Hani Tadımlık oluyor çünkü anne sütü alıyor mama alıyor Bu ne oluyor Ara öğünde 2-3 kaşık Hani bebeğinin yemesine bağlı kimi bebek çok yemek istiyor kime bebek az yiyor ek gıda da doyumluk gibi bir şey yok hani doymasını beklemiyorlar sadece amaçları tatma böyle 7-8 aylıkken falan hani artık doyabilecek bir şekilde verebiliriz
Gamzecim oyle yazınca dedim artik vere bilirim benim ki meraklı yemeye Bnde istiyorum yesin çok hoşuma gidiyo 😊😊

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Gamzecim oyle yazınca dedim artik vere bilirim benim ki meraklı yemeye Bnde istiyorum yesin çok hoşuma gidiyo 😊😊
Yani Bilemeyeceğim kuzum ama hiç bir doktor da bunu önermiyor ya hiç kimse de önermiyor hani doyumluk beklemiyoruz biz bebeklerden sadece amaç ek gıdanın tatması ne olur 7-8 aylık olduğunda bir tabak çorbayı yiyebilir rahatlıkla Ama şu an için hem onların mide kapasitesi çok küçük Hani midesini yormanın mantığı yok

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ek gıda Hani doyumluk olmuyor şöyle Hani Tadımlık oluyor çünkü anne sütü alıyor mama alıyor Bu ne oluyor Ara öğünde 2-3 kaşık Hani bebeğinin yemesine bağlı kimi bebek çok yemek istiyor kime bebek az yiyor ek gıda da doyumluk gibi bir şey yok hani doymasını beklemiyorlar sadece amaçları tatma böyle 7-8 aylıkken falan hani artık doyabilecek bir şekilde verebiliriz
Doyar kuzum doyar şimdi iki üç kaşık tadımlık vermek var birde iki büyük çorba kaşığı vermek var biri tadımlık oluyor sonuçta diğeri ise azda olsa tok tutuyor en azından tabi ki gene anne sütü doyurur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen kuzum benim de çok hoşuma gidiyor vallahi Adem yemek yiyince

Yani Bilemeyeceğim kuzum ama hiç bir doktor da bunu önermiyor ya hiç kimse de önermiyor hani doyumluk beklemiyoruz biz bebeklerden sadece amaç ek gıdanın tatması ne olur 7-8 aylık olduğunda bir tabak çorbayı yiyebilir rahatlıkla Ama şu an için hem onların mide kapasitesi çok küçük Hani midesini yormanın mantığı yok
Asenacim bizde bir çorba kasesi yemek yicek demiyoruz ki zaten 🤣🤣

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Doyar kuzum doyar şimdi iki üç kaşık tadımlık vermek var birde iki büyük çorba kaşığı vermek var biri tadımlık oluyor sonuçta diğeri ise azda olsa tok tutuyor en azından tabi ki gene anne sütü doyurur

Aynen kuzum benim de çok hoşuma gidiyor vallahi Adem yemek yiyince

Asenacim bizde bir çorba kasesi yemek yicek demiyoruz ki zaten 🤣🤣
Gamzecim zaten istesede yiyemez ben vermiyordum 2 kasik tatmaya yeterli oluyordu sen zararı yok diyorsan verebilir o zman

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Adem yiyor canım sebze türleri çorba yemek suları filan ben veriyorum
Ben de veriyorum canım ama yeteri kadar yani dozunda Ama şu an mesela laren yiyebiliyor 6 aylık ken 2 kaşık veriyordum her şeyden ve yemeklerin suyundan vermiyordum Çünkü salça kullandığımız için şu an yeni yeni vermeye başladım yemeklerin suyundan Yani bu kişiden kişiye değişebilir Herkes kendi çocuğunu tanıyor Sonuçta yiyip yiyemeyeceği ne kadar yemesi yememesi gerektiğini ben kendi fikrimi söyledim ben verme taraftarı fazla olarak değilim çünkü ek gıda Benim için doyumluk değil tadımlık

Tüm sayfalar yüklendi.