Eldiven ve şapka kaç aya kadar takılmalı??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Eldiven ve şapka kaç aya kadar takılmalı?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,219 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eldiven ve şapka kaç aya kadar takılmalı??
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Bi hafta sonra bıraktım surekli tırnaklarını kesmek.lazim tabi sapkaya gelince soğuk olduğu için iki haftaya kadar kullandim
Tamam kuzum bende çıkardım şimdi kafası çok terliyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

canim sapka pek takmadim ama eldiveni iki ay kadar taktim bebislerime. aralarda cikardim tekrar taktim eldiveni ..
Sağol kuzum

canim sapka pek takmadim ama eldiveni iki ay kadar taktim bebislerime. aralarda cikardim tekrar taktim eldiveni ..
Sağol kuzum
Bizim yerimizede bebisini öp sene 😍😍 minik bebek sevmeyeli çok oldu inşallah banada kısmet olursa bende kendi bebeğimi sevecem🤗🤗🤗 minik minik şapkalar takicam 🤗🥰
Kuzum benim tabi öperim Rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️🥰🥰

Sağol kuzum
Bizim yerimizede bebisini öp sene 😍😍 minik bebek sevmeyeli çok oldu inşallah banada kısmet olursa bende kendi bebeğimi sevecem🤗🤗🤗 minik minik şapkalar takicam 🤗🥰
Kuzum benim tabi öperim Rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️🥰🥰
Eldiveni 40 ı cikana kadar kullanabilirsin canim
2 gün sonra 40 çıkıyo kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.