Sorum var Elti kaynana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru yasar tarafından oluşturulan Elti kaynana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,288 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elti kaynana
Konbuyu başlatan Ebru yasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısacası...
Canım sen bu cahil insanlar için canını mı sıkıyorsun ne gerek var buna değmez. Mecbur karşılaştığında da dediklerine gül geç. Bir kadının hayatının en özel anlarıdır hamilelik tadını çıkar gerisi teferruat boşver.

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısacası...
Ay nasıl insanlar bunlar ya Allah akıl fikir versin gerçekten boş insanlar canım cidden mesafe koy bence kendi iyiliğin için kulakta asma kendini iyi hissedeceğin şeyler yap kız erkek farketmez hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle kız çocuğu berekettir rahmettir cidden kadının düşmanı kadın 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Ay nasıl insanlar bunlar ya Allah akıl fikir versin gerçekten boş insanlar canım cidden mesafe koy bence kendi iyiliğin için kulakta asma kendini iyi hissedeceğin şeyler yap kız erkek farketmez hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle kız çocuğu berekettir rahmettir cidden kadının düşmanı kadın 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ay nasıl insanlar bunlar ya Allah akıl fikir versin gerçekten boş insanlar canım cidden mesafe koy bence kendi iyiliğin için kulakta asma kendini iyi hissedeceğin şeyler yap kız erkek farketmez hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle kız çocuğu berekettir rahmettir cidden kadının düşmanı kadın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım sen bu cahil insanlar için canını mı sıkıyorsun ne gerek var buna değmez. Mecbur karşılaştığında da dediklerine gül geç. Bir kadının hayatının en özel anlarıdır hamilelik tadını çıkar gerisi teferruat boşver.
Eşim bile artık annesi gile gitmek istemiyor hatta evimiz kira sözleşme bittikten sonra onlardan uzağa tasinacaz eşim ailesine diyor sizden ne kadar uzak o kadar iyi çok şükür eşim arkamda

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank

Eşim bile artık annesi gile gitmek istemiyor hatta evimiz kira sözleşme bittikten sonra onlardan uzağa tasinacaz eşim ailesine diyor sizden ne kadar uzak o kadar iyi çok şükür eşim arkamda
Ooo eşin farkındaysa hiç takma kafanı canım keyfine bak valla😊

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen bu cahil insanlar için canını mı sıkıyorsun ne gerek var buna değmez. Mecbur karşılaştığında da dediklerine gül geç. Bir kadının hayatının en özel anlarıdır hamilelik tadını çıkar gerisi teferruat boşver

Yok canm eşim demiyor eltim ve kaynanam diyor erkek çocuğuna mi güveniyorsun vallahi bir gün azından çıkmamış ben hamileyim ya benim oğlum olcak asla demiyorum

Bu ilk hamileliğim ve benim piskolojim alt üst oldu kendimden çok cocuma üzülüyorum herseyi his ediyor sonuçta çok stresli gecti çok kötüydü
Yeri geldi eltim bana iftira attı hemde bir degil 2 defa Bende o gün çok üzüldüm ve dedimki ben hamileyim sen bu halimle bana iftira atıp beni üzüyorsun senin icinde ne isteğin varsa sana dert olsun hiçbiri gerçek olmasın normalde beddua etmem ama cocugum benim onceligim sizde hamile oldunuz Bi insan sizi bu kadar üzmeye calissa napardiniz sonuçta his ediyor

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Yeri geldi eltim bana iftira attı hemde bir degil 2 defa Bende o gün çok üzüldüm ve dedimki ben hamileyim sen bu halimle bana iftira atıp beni üzüyorsun senin icinde ne isteğin varsa sana dert olsun hiçbiri gerçek olmasın normalde beddua etmem ama cocugum benim onceligim sizde hamile oldunuz Bi insan sizi bu kadar üzmeye calissa napardiniz sonuçta his ediyor
Ya böyle insanları Alcan kafasını duvara duvara vurcan cidden bide kuzum susma ya benim eltimde öyleydi dedim hayırdır sen kimsin bana karışıyprsun dedim o günden sonra o dahil kayınvalidem herkes olmak üzere bana karşı davranışlarına dikkat eder

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Çok şükür canım ee sende canını sıkma muhatap olma o zaman.

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Ooo eşin farkındaysa hiç takma kafanı canım keyfine bak valla😊
Valla 1 iftira attı kaynanama dedim bak bunda sustum bidahakine rezil ederim 2 cisini yaptı herkese kayinlarima eltilerime kayin babama kaynanama dedim bu ne bana iftira atmasin toplumun içinde onu rezil ederim ayagini denk alsın onceden susuyordum ama şimdi herkese yerini ve haddini bildiriyorum

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Cok iyi yapşsın vallaha kuzum benimde beduayla aram yok nefret ederim ama insanı mecbur bırakıyor bazıları

Tüm sayfalar yüklendi.