Sorum var Elti kaynana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru yasar tarafından oluşturulan Elti kaynana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,288 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elti kaynana
Konbuyu başlatan Ebru yasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Valla 1 iftira attı kaynanama dedim bak bunda sustum bidahakine rezil ederim 2 cisini yaptı herkese kayinlarima eltilerime kayin babama kaynanama dedim bu ne bana iftira atmasin toplumun içinde onu rezil ederim ayagini denk alsın onceden susuyordum ama şimdi herkese yerini ve haddini bildiriyorum
En güzeli saygıdan susuyoruz ama baktın ki tepende indirmesini de bilmek lazım yoksa olmuyor hamile halinle bı de onlarla mı uğraşacaksın ne gerek var.

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Valla bu anlatiklarim devede pire ay çok cektirdiler bana yinede mutluyum cocum var çünkü hayirlisi ile 1.5 ayımız kaldi herseyi onu kucama alınca unutacam insallah
Tabiki de senin önceliğin çocuğun kesinlikle alttan alma yoksa yüz bulup daha fazlasını yapıyolar gerekirse eşin kızsa bile sen kendini kimseye ezdirme tavrını koy bak benim eşm bile çekinir o konuda tek kelims edemez öyle şeyleri sevmediğimi bilir

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım ee sende canını sıkma muhatap olma o zaman.

En güzeli saygıdan susuyoruz ama baktın ki tepende indirmesini de bilmek lazım yoksa olmuyor hamile halinle bı de onlarla mı uğraşacaksın ne gerek var.
Ya bana etmediklerini birakmadilar Allahta eltimin yanina birakmiyor o kadar tedavi gördü doktor son çare tüp bebek diyor

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Ya bana etmediklerini birakmadilar Allahta eltimin yanina birakmiyor o kadar tedavi gördü doktor son çare tüp bebek diyor
Bi tüp bebek parası 49 bin lira olmuş paraları yetiyorsa yapsınlar😂
Eltine de ki o kadar milletle uğraşcağına iki dua et öyle yaptıkça ona Allah nasip etmez ederse de evladıyla imtihan eder böylelerni

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Benle uğraşmaktan piskolojisi bozuldu eltimin ya Allah görüyor ona göre veriyor ikili oynamakla insanları kandırır o benle eşimin sevgiliyken konuştunu bilerek kız kardeşini ona yapmaya çalışıyordu tabi olmadı ya şimdi nefret ediyor

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Benle uğraşmaktan piskolojisi bozuldu eltimin ya Allah görüyor ona göre veriyor ikili oynamakla insanları kandırır o benle eşimin sevgiliyken konuştunu bilerek kız kardeşini ona yapmaya çalışıyordu tabi olmadı ya şimdi nefret ediyor
Oha daha ne diyimki sen Allahtn sabırlısın ben saçlarını yolar eline verirdim vallahi😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.