En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,042 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Yüzsüzzz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dusuncesiz ya sanki insanlar canını sokakta buldu gelip seni evlatlarını riske atacak gelmesin mümkünse 🤦🏻‍♀️ sorumsuz insanlardan nefret ediyorum Allah korusun ben geçirsem kimse hasta olmasjn diye dışarı çıkmam millet sanki hastalık çok normal gibi o köşe senin bu köşe benim geziyor 🤦🏻‍♀️ de abla gelmesin ya kızın var oğlun var Allah korusun
Delirmişler canım 😑

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne bizim bu görümcelerden çektiğimiz açma kapıyı gelince evde yokmuş gibi yap yada sen ara oğlun korona benim iki çocuğum var güvenemem boşuna gelme de yüzsüz oluyo bunlar bunlara karşı açık sözlü kırılcakmı diye korkmadan konuşmak lazım anlamıyorlar benim görümcemde ben abisiyle evlendim diye kıskanıp benim abimle evlendi 6 ay sonra evi terk etti sonrada ben özgür olurum sanmıştım diyo piskolojim bozuk ayağına anne babasına her istediğini yaptırıyo gayet özgür bizide boşandırmaya çalıştılar sonra eşimin ailesi ama gereken cevabı aldılar ben sana diyin o nasıl yüzsüz patavatsız aynı şekilde sende ona öyle Olcan valla korona olursunuz bebeklerine yazık emziremezsin bile ne olur halimiz Allah muhafaza
Senin görümce yılanın kobrasiymis🤣

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Cuma günü gelir cumartesi gider heral
Ay yüzsüz bi gün için geliyorsa hasettir o size bulaşsın diye geliyodur kesin ne yap biliyomusun sessiz hallediyim dersen polisi fln ara benim görümcem oğlu korona dışarı çıkıp bana gelecekler de şuan evde olması gerekiyo de cuma günü gelcek de adresinide ver kudursun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay yüzsüz bi gün için geliyorsa hasettir o size bulaşsın diye geliyodur kesin ne yap biliyomusun sessiz hallediyim dersen polisi fln ara benim görümcem oğlu korona dışarı çıkıp bana gelecekler de şuan evde olması gerekiyo de cuma günü gelcek de adresinide ver kudursun
Çok güzel hoşuma gitti eve gelmesjni istemediğim kişilere yapayım bari 😂😂

Sybm

Guest
rank
Senin görümce yılanın kobrasiymis🤣
Eşime dedim zaten derim ben ne işiniz var bizde bebegim küçük otur oturduğun yerde

En iyisi cuma günü evi terkediyoruz desin madem anlamıyo😀

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ne kadar düşüncesizler ya, benim ailem grip olduğu halde bizi istemiyorlar sırf çocuğa bana bulaşmasın diye. Bunlar da bide en tehlikelisi var hiç düşünmüyorlar. Valla canım ister kızsınlar ister küssünler ben asla eve sokmam. Bence sende sokma

Sybm

Guest
rank
Dusuncesiz ya sanki insanlar canını sokakta buldu gelip seni evlatlarını riske atacak gelmesin mümkünse 🤦🏻‍♀️ sorumsuz insanlardan nefret ediyorum Allah korusun ben geçirsem kimse hasta olmasjn diye dışarı çıkmam millet sanki hastalık çok normal gibi o köşe senin bu köşe benim geziyor 🤦🏻‍♀️ de abla gelmesin ya kızın var oğlun var Allah korusun
Dedim zaten aradım şimdi ben misafir kabul etmiyorum kusura bakma ben misafir istemiyorum korona kalksın sonra dedim sustu

Ne kadar düşüncesizler ya, benim ailem grip olduğu halde bizi istemiyorlar sırf çocuğa bana bulaşmasın diye. Bunlar da bide en tehlikelisi var hiç düşünmüyorlar. Valla canım ister kızsınlar ister küssünler ben asla eve sokmam. Bence sende sokma
Umrum degil dogurdum annemden başka kimse bakmadı bana bir tas su vermedi şimdide gelim diyor eşime dedim o gelirse beni unut haberin olsun

Umrum degil dogurdum annemden başka kimse bakmadı bana bir tas su vermedi şimdide gelim diyor eşime dedim o gelirse beni unut haberin olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dedim zaten aradım şimdi ben misafir kabul etmiyorum kusura bakma ben misafir istemiyorum korona kalksın sonra dedim sustu

Aman yüzsüz abla gelir kesin yine kapıya kadar 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.