En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,021 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Abla koronaniz geçince gel ben kabul edemem de

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Umarım gelmez canım Allah sabır versin

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Pes vallahi pes ne yap et gelmesin bacı bebeğin var Allah korusun bu ne düşüncesizlik ya eşin nasıl izin veriyor aklım almıyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Pes vallahi pes ne yap et gelmesin bacı bebeğin var Allah korusun bu ne düşüncesizlik ya eşin nasıl izin veriyor aklım almıyor
Nur benim 2 posta geldi misafirler iyi onlardan bisey cıkmadı şükür 🤣onumuzdeki pazar gun 3. Posta gelecek bakalm ama baya riskli bu gelecek olanlar hayırlısıyla bunlari da sag saglm atlatsam 🤣🤦‍♀️ daha da var gelecek allahm bi bitseydi🙄

Sybm

Guest
rank
Kafayi yicem ya bekleyememiş mi koronanin gecmesini acelesi neymis onu anlamadim😤
Beni çıldırtmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dedim kuzum dedigi i yüzüme kapattı

Dedim kuzum dedigi i yüzüme kapattı

İnşAllah canım

İnşAllah canım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nur benim 2 posta geldi misafirler iyi onlardan bisey cıkmadı şükür 🤣onumuzdeki pazar gun 3. Posta gelecek bakalm ama baya riskli bu gelecek olanlar hayırlısıyla bunlari da sag saglm atlatsam 🤣🤦‍♀️ daha da var gelecek allahm bi bitseydi🙄
Kuzu çok tehlikeli ya gerçekten bir hasta olsa bebiş yada kızın olan sana olacak çocukların canı yandığı ile kalacak inan kimseyi almadık biz yazık yani o bebişede çocuğa da bize muhtaçlar düşünmek lazım 🥺🙏

Sybm

Guest
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş

Eşim izin vermiyor kadın illa gelelim diyor

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Eşin izin vermiyorsa nasıl gelelim diyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzu çok tehlikeli ya gerçekten bir hasta olsa bebiş yada kızın olan sana olacak çocukların canı yandığı ile kalacak inan kimseyi almadık biz yazık yani o bebişede çocuğa da bize muhtaçlar düşünmek lazım 🥺🙏
Kesinlikle haklisin canim ama ne yapim insanlara laf atlatamiyosun ki😖 ama bisey olursa varya bedduamdan kacamaz kimse. Smdilik susuyorum bakalm da

Tüm sayfalar yüklendi.