En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,077 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kapıyı açmam böyle sey olurmu eltim doguma gelicek ona bile dedim PCR testi yaptirin öyle gelin diye kirilan kırılsın alinan alinsin valla ara tekrar oğlunun karantinası bitsin oyke buyur gel riske atmayalım ikiniz de ayni evin içinde olur belki sen iyisindir ama sendede varsa ne olur ne olmaz bir hafta iki hafta neyse sonra buyrun gelin de

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kapıyı açmam böyle sey olurmu eltim doguma gelicek ona bile dedim PCR testi yaptirin öyle gelin diye kirilan kırılsın alinan alinsin valla
Bende doğuma yakın aynı böyle yapacam pcr testini gösteren gelsin eve diye diğer türlü kimseyi kabul etmiyorum 🤭 eşime dedim her yerden paylaşırız çocuk görmeye gelen pcr testini ilk atsın öyle gelsin diye bakalım ne olacak

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bende doğuma yakın aynı böyle yapacam pcr testini gösteren gelsin eve diye diğer türlü kimseyi kabul etmiyorum 🤭 eşime dedim her yerden paylaşırız çocuk görmeye gelen pcr testini ilk atsın öyle gelsin diye bakalım ne olacak
Yani çocukları okula gidiyor kendisi evden çıkmıyor ama bir kere korona bir kerede domuz gribine yakalandi cocuklarjn yüzünden ben ne bileyim belki gene hastadir otobüsle gelicek bide dedim test yaptır sonra git kaynanama yikan aklan paklan ondan sonra buyur bize gel istersen bizde kal 🤣

Sybm

Guest
rank
Kapıyı açmam böyle sey olurmu eltim doguma gelicek ona bile dedim PCR testi yaptirin öyle gelin diye kirilan kırılsın alinan alinsin valla ara tekrar oğlunun karantinası bitsin oyke buyur gel riske atmayalım ikiniz de ayni evin içinde olur belki sen iyisindir ama sendede varsa ne olur ne olmaz bir hafta iki hafta neyse sonra buyrun gelin de
Bana diyor belki oglumda gelir dedim kusura bakma benim 2 çocugum eşim ve ben korona bulaşsa ne yaparım bir dogurdum kimdçse açmışsın tokmusun demedi şimdide gelmezseniz sakın

Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ne düşüncesiz insanlar var ya tabi herkes kendini düşünüyor çocuğa bulaşmış bulaşmamış umrunda bile değil umrunda olsa gelir mi yüzsüz ya kendin ara şöyle canim yanlış anlama ama karantina bitince korona geçince gel çocuğum zaten rahatsız de alınırsa da alınsın hicbirsey hickimse bebeğinden önemli değil allak korusun bişey olsa onların umrunda bile olmaz olan gene sana olur sen çekersin acısını sizisini 😔

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bana diyor belki oglumda gelir dedim kusura bakma benim 2 çocugum eşim ve ben korona bulaşsa ne yaparım bir dogurdum kimdçse açmışsın tokmusun demedi şimdide gelmezseniz sakın
Hayir gelirmi ya elden hayir gelir akrabadan gelmez boswersene gelmesin daha iyi hayri dokunmayanin hastalığı kendine kalsin

Canım oğlu korona bunun kendini de karantina almadılar mi ya ara vallahi şikayet ediver gelirkene nereden bilecek senin ettigini

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yani çocukları okula gidiyor kendisi evden çıkmıyor ama bir kere korona bir kerede domuz gribine yakalandi cocuklarjn yüzünden ben ne bileyim belki gene hastadir otobüsle gelicek bide dedim test yaptır sonra git kaynanama yikan aklan paklan ondan sonra buyur bize gel istersen bizde kal 🤣
En iyisini demişsin abla sonuç olarak seninde evinde can var bide canının bir parçası yani bizden fazla başkalarının düşmesi lazım bu risk konularını ama maalesef kimse düşünceli değil 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi demişsin abla valla inslahh yüzsüz çıkmaz diye dua ediyorum 😂😂 cidden yüzsüzse o kadar lafa rağmen gelir çünkü

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
En iyisini demişsin abla sonuç olarak seninde evinde can var bide canının bir parçası yani bizden fazla başkalarının düşmesi lazım bu risk konularını ama maalesef kimse düşünceli değil 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi demişsin abla valla inslahh yüzsüz çıkmaz diye dua ediyorum 😂😂 cidden yüzsüzse o kadar lafa rağmen gelir çünkü
Yok düşünür lermi hiç canım kardeşimin karısı ay korona olmuş lar markete gidiyor komşu diye laf söylüyordu kendisi korona oldu kari koca çarşı pazar gezdiler üstüne ablamida korona ettiler anneme gitceklermis dedim anama adim atarsan arar seni şikayet ederim verirsiniz 3 bin küsur o günden sonra evden çıkmadı 🤣 biliyor benim görumce deli ararmj arar 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.