Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,797 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon için doktor krem, fitil, tek kullanımlık toz verdi. Kremi kullanıyorum tozu kullandım fitil henüz bitmedi ama kaşıntı beni perişan etti günlerdir. Kaşıntının geçmesi için ne yapabilirim lütfen bir fikir🤦🏻‍♀️
Bndede var ama bndeki akinti ve kokulu nolucak bilmiyorm dojtoea desem iyi olcak galiba

Sonyaahmad

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon için doktor krem, fitil, tek kullanımlık toz verdi. Kremi kullanıyorum tozu kullandım fitil henüz bitmedi ama kaşıntı beni perişan etti günlerdir. Kaşıntının geçmesi için ne yapabilirim lütfen bir fikir🤦🏻‍♀️
Bende de var kaşıntı ve akıntı çok oluyor şu sıralar. Doktora gitcem bunun için . Umarım çabuk geçer canımı sıkdı

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Dr söyle fayda etmiyor fitilini değiştirsin Dr bana 3 tane verdi hemen o kesti önceden krem vs veriyor du fayda görmedim
Bı 10lu bi de 3lü verdi zaten de bitmediler daha işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bndede var ama bndeki akinti ve kokulu nolucak bilmiyorm dojtoea desem iyi olcak galiba
Benim de öyleydi söyle muhakkak canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende de var kaşıntı ve akıntı çok oluyor şu sıralar. Doktora gitcem bunun için . Umarım çabuk geçer canımı sıkdı
Ben 1-1.5 ay kadar beklettim öyle kendi kendime acı çektim resmen ama hemen söyle sen aksatma. Kaşıntım hafifti başlarda şimdilerde acayip berbat artık derim tahriş oldu

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Bende de ayni durum doktorumdan sorduğumda 6 haftaliktim daha bişey yazmam erken demişti mart 7kontrole gidcem o zaman yazarsa iyi olur ama bu idrar yolu enfeksiyonu neden oluyormuş ki çok kötü duyuluyor bide eşimden utaniyorum hem
3 aydan sonra fitil veriyorlar canım ama cidden berbat bir şey

AleynaT

Kayıtlı Üye
rank
Bölgede yaşanan problemler için en etkili olanı fitil kullanmak , bilmeden danışmadan sakin internette yazan bitkisel tedaviler denemeyin özellikle gebeyseniz! :)

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Dr um bana travazol krem vermişti.mucize gibi bişeydi kaşıntı hemen geçmişti.Allah şifa versin 💐

Tüm sayfalar yüklendi.