M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #1 Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz.
Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz.
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #2 Merve Nur' Alıntı: Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz. Genişletmek için tıkla ... Ben ilk kez 6+2 de gittim gördüm canım ondan 4 gün önce gidip beta vermiştim 10.000 çıkmıştı Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz. Genişletmek için tıkla ... Ben ilk kez 6+2 de gittim gördüm canım ondan 4 gün önce gidip beta vermiştim 10.000 çıkmıştı
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ben ilk kez 6+2 de gittim gördüm canım ondan 4 gün önce gidip beta vermiştim 10.000 çıkmıştı Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım darısı bana inşallah Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ben ilk kez 6+2 de gittim gördüm canım ondan 4 gün önce gidip beta vermiştim 10.000 çıkmıştı Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım darısı bana inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #4 Merve Nur' Alıntı: Maşallah canım darısı bana inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum şuan da 89 günlük oğluşum kucağımda rabbim sanada nasip etsin . Bu arada gözün aydın kuzum Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Maşallah canım darısı bana inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum şuan da 89 günlük oğluşum kucağımda rabbim sanada nasip etsin . Bu arada gözün aydın kuzum
S Sewdam Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 276 3 Ağustos 2022 #5 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: İnşallah kuzum şuan da 89 günlük oğluşum kucağımda rabbim sanada nasip etsin . Bu arada gözün aydın kuzum Genişletmek için tıkla ... Maşallah kız o kadr oldu mu Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: İnşallah kuzum şuan da 89 günlük oğluşum kucağımda rabbim sanada nasip etsin . Bu arada gözün aydın kuzum Genişletmek için tıkla ... Maşallah kız o kadr oldu mu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #6 Sewdam' Alıntı: Maşallah kız o kadr oldu mu Genişletmek için tıkla ... Oldu teyzesi oldu şurda cuma günü 3 aylık oluyor Oyla 0 Downvote
Sewdam' Alıntı: Maşallah kız o kadr oldu mu Genişletmek için tıkla ... Oldu teyzesi oldu şurda cuma günü 3 aylık oluyor
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #7 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: İnşallah kuzum şuan da 89 günlük oğluşum kucağımda rabbim sanada nasip etsin . Bu arada gözün aydın kuzum Genişletmek için tıkla ... Ben daha 6 haftalık cankm amin inşallah Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: İnşallah kuzum şuan da 89 günlük oğluşum kucağımda rabbim sanada nasip etsin . Bu arada gözün aydın kuzum Genişletmek için tıkla ... Ben daha 6 haftalık cankm amin inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #8 Merve Nur' Alıntı: Ben daha 6 haftalık cankm amin inşallah Genişletmek için tıkla ... 7 haftalık iken filan yafa bu hafta bile bebek ve kalp atışı gözükür canım Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Ben daha 6 haftalık cankm amin inşallah Genişletmek için tıkla ... 7 haftalık iken filan yafa bu hafta bile bebek ve kalp atışı gözükür canım
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #9 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: 7 haftalık iken filan yafa bu hafta bile bebek ve kalp atışı gözükür canım Genişletmek için tıkla ... İnşallah canim gelecek hafta gideceğim 10 Ağustosta şimdi benim son adet tarihim 22 Haziran Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: 7 haftalık iken filan yafa bu hafta bile bebek ve kalp atışı gözükür canım Genişletmek için tıkla ... İnşallah canim gelecek hafta gideceğim 10 Ağustosta şimdi benim son adet tarihim 22 Haziran
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #10 Merve Nur' Alıntı: İnşallah canim gelecek hafta gideceğim 10 Ağustosta şimdi benim son adet tarihim 22 Haziran Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerle gel inşallah canım kalp atışını duydum diye post aç olur mu Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: İnşallah canim gelecek hafta gideceğim 10 Ağustosta şimdi benim son adet tarihim 22 Haziran Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerle gel inşallah canım kalp atışını duydum diye post aç olur mu