M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #1 Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz.
Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz.
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 4 Ağustos 2022 #31 Merve Nur' Alıntı: Beta HCG kaçtı canım 6 haftanda benim 4 hafta 5 günlükken 2250 di Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben kan testi vermedim evde test yaparak öyrənmişdim onun sabahıda doktora gitmişdim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Ağustos 2022 Merve Nur' Alıntı: Beta HCG kaçtı canım 6 haftanda benim 4 hafta 5 günlükken 2250 di Genişletmek için tıkla ... Kuzum bence sonuc cok iyi hayırlı habelerle inşaAllah kuzum bence ileriki hafda da doktora gitsen kalp atışlarınıda duyarsın Allahın izniyle Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Beta HCG kaçtı canım 6 haftanda benim 4 hafta 5 günlükken 2250 di Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben kan testi vermedim evde test yaparak öyrənmişdim onun sabahıda doktora gitmişdim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Ağustos 2022 Merve Nur' Alıntı: Beta HCG kaçtı canım 6 haftanda benim 4 hafta 5 günlükken 2250 di Genişletmek için tıkla ... Kuzum bence sonuc cok iyi hayırlı habelerle inşaAllah kuzum bence ileriki hafda da doktora gitsen kalp atışlarınıda duyarsın Allahın izniyle