M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #1 Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz.
Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz.
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #21 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hayır kuzum kese vardı bebek ve kalp atışı yoktu daha Genişletmek için tıkla ... Daha yeni gelişiyorlar ya gülüm olur inşallah Oyla 0 Downvote
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hayır kuzum kese vardı bebek ve kalp atışı yoktu daha Genişletmek için tıkla ... Daha yeni gelişiyorlar ya gülüm olur inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 3 Ağustos 2022 #22 Rabbim İnşallah Gönlüne Göre Verir Oyla 0 Downvote
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #23 Umutluuu' Alıntı: Rabbim İnşallah Gönlüne Göre Verir Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canim benim seninde aynı şekilde Oyla 0 Downvote
Umutluuu' Alıntı: Rabbim İnşallah Gönlüne Göre Verir Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canim benim seninde aynı şekilde
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Ağustos 2022 #24 Merve Nur' Alıntı: Daha yeni gelişiyorlar ya gülüm olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Daha yeni gelişiyorlar ya gülüm olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 4 Ağustos 2022 #25 Merve Nur' Alıntı: Kalp atışını öğrendinmiydi ozamn canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Sağol canım daha Dr gideceğim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım bende doktora gitdiyimde 6hafdalıkdı bebek vardı ama kalp atışın duymadık 8hafdasında duyduğu kalp atışında inşaAllah sende duyarsın canım gitdiyinde Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Kalp atışını öğrendinmiydi ozamn canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Sağol canım daha Dr gideceğim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım bende doktora gitdiyimde 6hafdalıkdı bebek vardı ama kalp atışın duymadık 8hafdasında duyduğu kalp atışında inşaAllah sende duyarsın canım gitdiyinde
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 4 Ağustos 2022 #26 Çiçek20' Alıntı: Rica ederim canım bende doktora gitdiyimde 6hafdalıkdı bebek vardı ama kalp atışın duymadık 8hafdasında duyduğu kalp atışında inşaAllah sende duyarsın canım gitdiyinde Genişletmek için tıkla ... Beta HCG kaçtı canım 6 haftanda benim 4 hafta 5 günlükken 2250 di Oyla 0 Downvote
Çiçek20' Alıntı: Rica ederim canım bende doktora gitdiyimde 6hafdalıkdı bebek vardı ama kalp atışın duymadık 8hafdasında duyduğu kalp atışında inşaAllah sende duyarsın canım gitdiyinde Genişletmek için tıkla ... Beta HCG kaçtı canım 6 haftanda benim 4 hafta 5 günlükken 2250 di
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 4 Ağustos 2022 #27 Merve Nur' Alıntı: Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz. Genişletmek için tıkla ... Benim adete iki gün kala gitmiştim 672 çıkmıştı canım 🫶 Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz. Genişletmek için tıkla ... Benim adete iki gün kala gitmiştim 672 çıkmıştı canım 🫶
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 4 Ağustos 2022 #28 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Benim adete iki gün kala gitmiştim 672 çıkmıştı canım 🫶 Genişletmek için tıkla ... Benimki iyi demi ozman canım Oyla 0 Downvote
Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Benim adete iki gün kala gitmiştim 672 çıkmıştı canım 🫶 Genişletmek için tıkla ... Benimki iyi demi ozman canım
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 4 Ağustos 2022 #29 Merve Nur' Alıntı: Benimki iyi demi ozman canım Genişletmek için tıkla ... Tabiki canım düzenli artışa dikkat et veya kadın doğuma sıra al kalp atışını duyarsın inşallah Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Benimki iyi demi ozman canım Genişletmek için tıkla ... Tabiki canım düzenli artışa dikkat et veya kadın doğuma sıra al kalp atışını duyarsın inşallah
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 4 Ağustos 2022 #30 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Tabiki canım düzenli artışa dikkat et veya kadın doğuma sıra al kalp atışını duyarsın inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah canim gelecek hafta ilk kez gideceğim Oyla 0 Downvote
Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Tabiki canım düzenli artışa dikkat et veya kadın doğuma sıra al kalp atışını duyarsın inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah canim gelecek hafta ilk kez gideceğim