M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #1 Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz.
Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz.
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #11 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hayırlı haberlerle gel inşallah canım kalp atışını duydum diye post aç olur mu Genişletmek için tıkla ... Olur canım benim inşallah Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hayırlı haberlerle gel inşallah canım kalp atışını duydum diye post aç olur mu Genişletmek için tıkla ... Olur canım benim inşallah
S Sewdam Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 276 3 Ağustos 2022 #12 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Oldu teyzesi oldu şurda cuma günü 3 aylık oluyor Genişletmek için tıkla ... Maşallh ya kuzum bnm gerçi normaldir az kaldı bn doguracam 2 ay sonra Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Oldu teyzesi oldu şurda cuma günü 3 aylık oluyor Genişletmek için tıkla ... Maşallh ya kuzum bnm gerçi normaldir az kaldı bn doguracam 2 ay sonra
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #13 Sewdam' Alıntı: Maşallh ya kuzum bnm gerçi normaldir az kaldı bn doguracam 2 ay sonra Genişletmek için tıkla ... Hsdi hadi baya az kalmış sanada sağ salim vaktinde gelsin inşallah minik Oyla 0 Downvote
Sewdam' Alıntı: Maşallh ya kuzum bnm gerçi normaldir az kaldı bn doguracam 2 ay sonra Genişletmek için tıkla ... Hsdi hadi baya az kalmış sanada sağ salim vaktinde gelsin inşallah minik
S Sewdam Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 276 3 Ağustos 2022 #14 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hsdi hadi baya az kalmış sanada sağ salim vaktinde gelsin inşallah minik Genişletmek için tıkla ... Amin amin inşallah sağol balim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hsdi hadi baya az kalmış sanada sağ salim vaktinde gelsin inşallah minik Genişletmek için tıkla ... Minik Elisa Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hsdi hadi baya az kalmış sanada sağ salim vaktinde gelsin inşallah minik Genişletmek için tıkla ... Amin amin inşallah sağol balim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hsdi hadi baya az kalmış sanada sağ salim vaktinde gelsin inşallah minik Genişletmek için tıkla ... Minik Elisa
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #15 Ayy onun ismini yesinler ismini Sewdam' Alıntı: Amin amin inşallah sağol balim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Minik Elisa Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Ayy onun ismini yesinler ismini Sewdam' Alıntı: Amin amin inşallah sağol balim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Minik Elisa Genişletmek için tıkla ...
S Sewdam Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 276 3 Ağustos 2022 #16 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ayy onun ismini yesinler ismini Genişletmek için tıkla ... Sağol teyzosu Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ayy onun ismini yesinler ismini Genişletmek için tıkla ... Sağol teyzosu
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 3 Ağustos 2022 #17 Merve Nur' Alıntı: Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz. Genişletmek için tıkla ... MaşaAllah canım gözün aydın Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz. Genişletmek için tıkla ... MaşaAllah canım gözün aydın
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Ağustos 2022 #18 Merve Nur' Alıntı: Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz. Genişletmek için tıkla ... Zaten öğrendiğim zaman 6 haftalıkti kuzum o zaman gitmiştim Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Kızlar daha Dr gitmedim 26 temmuzda kan verdim beta HCG 2250 çıkmıştı bende biraz geçsin öyle gideyim dedim sizler kaç haftalıkken gitiniz. Genişletmek için tıkla ... Zaten öğrendiğim zaman 6 haftalıkti kuzum o zaman gitmiştim
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 3 Ağustos 2022 #19 Gamze Hümeyra' Alıntı: Zaten öğrendiğim zaman 6 haftalıkti kuzum o zaman gitmiştim Genişletmek için tıkla ... Kalp atışını öğrendinmiydi ozamn canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Çiçek20' Alıntı: MaşaAllah canım gözün aydın Genişletmek için tıkla ... Sağol canım daha Dr gideceğim Oyla 0 Downvote
Gamze Hümeyra' Alıntı: Zaten öğrendiğim zaman 6 haftalıkti kuzum o zaman gitmiştim Genişletmek için tıkla ... Kalp atışını öğrendinmiydi ozamn canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Çiçek20' Alıntı: MaşaAllah canım gözün aydın Genişletmek için tıkla ... Sağol canım daha Dr gideceğim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Ağustos 2022 #20 Merve Nur' Alıntı: Kalp atışını öğrendinmiydi ozamn canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Sağol canım daha Dr gideceğim Genişletmek için tıkla ... Hayır kuzum kese vardı bebek ve kalp atışı yoktu daha Oyla 0 Downvote
Merve Nur' Alıntı: Kalp atışını öğrendinmiydi ozamn canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ağustos 2022 Sağol canım daha Dr gideceğim Genişletmek için tıkla ... Hayır kuzum kese vardı bebek ve kalp atışı yoktu daha