Gebelikte kabus görmek normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Gebelikte kabus görmek normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,229 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte kabus görmek normal mi ?
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza Fırat

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar her gün çok tuhaf rüyalar görüyorum üç harfliler falan dua falan okuyorum ama tekrar ediyor ne yapmalym gördüğüm rüyalar gün içinde de beni korkutuyor rüyalar bilinç altıma yerleşti resmen 😔
Kıyamam kuzum ya korkunç dimi. Bende hamileyken İsa Mesih peygamberin filmini seyrettim bir bölümü beni çok etkiledi korktum biraz, sonra başıma gelmeyen kalmadı gece rüyalarda görürdüm giderken arkamdan birileri var sanıyordum bide eşim sabah işe gidiyordu yanlız evde aklımı kaçıracak gibi oluyordum ama şükür ki Allah'ın izni eşimin yardımlarıyla kurtuldum düşüncelerim den. Sen bence çok düşünüyor sun bilinç altına yerleştirmiş sin olanları. Yatmadan önce üç tane ihlas Felak ve Nas suresi oku üfle etrafına Allah'ın izniyle tatlı rüyalar görür güzel güzel uyursun. Dikkat et kendine fazla da ilerlemeden düşüncelerinden kurtulmaya bak canım 😉

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Sirkeli suyla bütün evi sil silerken 17 ayetel kürsi 7 fatiha 7 kafirun 7 ihlas 7 Felak 7 nas sürelerini oku bi süre seni rahatlatacak. Banada çok karabasan basar kötü rüya görürüm iyi geliyor rüyanı anlatma sol omzuna 3 kere tükür

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Kıyamam kuzum ya korkunç dimi. Bende hamileyken İsa Mesih peygamberin filmini seyrettim bir bölümü beni çok etkiledi korktum biraz, sonra başıma gelmeyen kalmadı gece rüyalarda görürdüm giderken arkamdan birileri var sanıyordum bide eşim sabah işe gidiyordu yanlız evde aklımı kaçıracak gibi oluyordum ama şükür ki Allah'ın izni eşimin yardımlarıyla kurtuldum düşüncelerim den. Sen bence çok düşünüyor sun bilinç altına yerleştirmiş sin olanları. Yatmadan önce üç tane ihlas Felak ve Nas suresi oku üfle etrafına Allah'ın izniyle tatlı rüyalar görür güzel güzel uyursun. Dikkat et kendine fazla da ilerlemeden düşüncelerinden kurtulmaya bak canım 😉
Aynen canım sanki yanımda nefes var gibi kafayı yiycem eşim pedegog yardımı
Alalım diyor bilmiyorum 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım 😘

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum hamileleri rahat bırakmazlar derler bol bol dua et besmele çek süreler oku

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Aynen canım sanki yanımda nefes var gibi kafayı yiycem eşim pedegog yardımı
Alalım diyor bilmiyorum 😔
Allah yardımcın olsun inşallah canım. Allah'a sığın inşallah kurtulursun düşüncelerinden. Baktın olacak gibi değil yardım alman daha iyi olur git görün için daha rahat eder 🤗 üzülme değişik şeyler yap kaç gün evinden uzaklaş annenlerde kal Kaynananlar ayrı yaşıyorlar sa onlara git değişiklik olsun belki iyi geldi ne bilim o evden uzaklaş kaç gün .

Tüm sayfalar yüklendi.