Gebelikte kabus görmek normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Gebelikte kabus görmek normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,229 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte kabus görmek normal mi ?
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza Fırat

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar her gün çok tuhaf rüyalar görüyorum üç harfliler falan dua falan okuyorum ama tekrar ediyor ne yapmalym gördüğüm rüyalar gün içinde de beni korkutuyor rüyalar bilinç altıma yerleşti resmen 😔
Bu aralar bende öyleyim eşim gece calisiyor birde 5 yaşındaki oğlumla birlikte uyuyorum korkumdan 🤭 sürekli bı kaos bı karmaşa bı ölüm Allah hayırlara çıkarsın inşallah

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Allah in izni ile hıc bırsey olmaz ınsallah kızlar bol dua stresten uzaklık kafanızı basla seylerle mesgul edin dsunmemeye calisin size iyi gelen seylerle ugrasmaya calısın bosluk insana her turlu vesveseyı verir

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Bu aralar bende öyleyim eşim gece calisiyor birde 5 yaşındaki oğlumla birlikte uyuyorum korkumdan 🤭 sürekli bı kaos bı karmaşa bı ölüm Allah hayırlara çıkarsın inşallah
İnşAllah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah in izni ile hıc bırsey olmaz ınsallah kızlar bol dua stresten uzaklık kafanızı basla seylerle mesgul edin dsunmemeye calisin size iyi gelen seylerle ugrasmaya calısın bosluk insana her turlu vesveseyı verir
Haklısın canım kendime aktivite bulmam lazım

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Evde tek mi kalıyorsun canım esin yokken
Aynen canım tek kalıyorum

Allah yardımcın olsun inşallah canım. Allah'a sığın inşallah kurtulursun düşüncelerinden. Baktın olacak gibi değil yardım alman daha iyi olur git görün için daha rahat eder 🤗 üzülme değişik şeyler yap kaç gün evinden uzaklaş annenlerde kal Kaynananlar ayrı yaşıyorlar sa onlara git değişiklik olsun belki iyi geldi ne bilim o evden uzaklaş kaç gün .
Haklısın canım hiş böyle olmamıştım kendimi çok aciz hissediyorum

Allah yardımcın olsun inşallah canım. Allah'a sığın inşallah kurtulursun düşüncelerinden. Baktın olacak gibi değil yardım alman daha iyi olur git görün için daha rahat eder 🤗 üzülme değişik şeyler yap kaç gün evinden uzaklaş annenlerde kal Kaynananlar ayrı yaşıyorlar sa onlara git değişiklik olsun belki iyi geldi ne bilim o evden uzaklaş kaç gün .
Haklısın canım hiş böyle olmamıştım kendimi çok aciz hissediyorum

O yüzdendir canım o zamana korkutmaları sana iyi gelecek seyler yap stresin azalsın dikkat et kendine 😘🥰
Kendimi temizliğe vurdum 😂😂

O yüzdendir canım o zamana korkutmaları sana iyi gelecek seyler yap stresin azalsın dikkat et kendine 😘🥰

Kendimi temizliğe vurdum

Kendimi temizliğe vurdum

Kuzum hamileleri rahat bırakmazlar derler bol bol dua et besmele çek süreler oku
Başka işleri yok benimle uğraşıyorlar😂

Kuzum hamileleri rahat bırakmazlar derler bol bol dua et besmele çek süreler oku
Başka işleri yok benimle uğraşıyorlar😂

Son düzenleme:

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar her gün çok tuhaf rüyalar görüyorum üç harfliler falan dua falan okuyorum ama tekrar ediyor ne yapmalym gördüğüm rüyalar gün içinde de beni korkutuyor rüyalar bilinç altıma yerleşti resmen 😔
Ayetel kürsiyi okuyup yat canım.Hamileyken nedense bende acayip rüyalar görürüm.Etkisini atamadığım rüya düşük yaptığımı gördüğüm rüyalar.

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Cnm okun bir güvenilir hocaya bana nuska verdi elhamdülillah kesildi korkum

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok görüyorum töbe töbe gece uykudan uyanıyorum korkuyla sanki arkamda biri varmış hissi oluşuyor içimde dua okuyarak geri uyumaya çalışıyorum 😕😣

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok görüyorum töbe töbe gece uykudan uyanıyorum korkuyla sanki arkamda biri varmış hissi oluşuyor içimde dua okuyarak geri uyumaya çalışıyorum 😕😣
Çok geçmiş olsun canım uykular haram 😂

Cnm okun bir güvenilir hocaya bana nuska verdi elhamdülillah kesildi korkum
Bende mi hocaya gitsem acaba

Cok korkuyorsan alabilirsin canım hamıleyken ve lohusayken korkutmalar cok olur sureklı stres halındesın lohusayken uyuyamıyorsun yorgun dusuyorsun en gucsuz kaldıgın an vesvese basıyor korkutuyorlar
Gerçekten hayatta zarar verirler mi

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.