Gebelikte kabus görmek normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Gebelikte kabus görmek normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,217 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte kabus görmek normal mi ?
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza Fırat

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar her gün çok tuhaf rüyalar görüyorum üç harfliler falan dua falan okuyorum ama tekrar ediyor ne yapmalym gördüğüm rüyalar gün içinde de beni korkutuyor rüyalar bilinç altıma yerleşti resmen 😔

Kızlar her gün çok tuhaf rüyalar görüyorum üç harfliler falan dua falan okuyorum ama tekrar ediyor ne yapmalym gördüğüm rüyalar gün içinde de beni korkutuyor rüyalar bilinç altıma yerleşti resmen 😔
Ben bazen öyle korkulu şeyler goruyorumda bu gün içinde hayatıma yansımıyor hoş bn gebe değilken de görüyodum ilahi dua dinle bol bol dua et salavat getir Herşey Allah'tan Allah'tan başka kimseden korkmadığına önce bir kendine tekrarla Allahım büyük yardım eder

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Ben bazen öyle korkulu şeyler goruyorumda bu gün içinde hayatıma yansımıyor hoş bn gebe değilken de görüyodum ilahi dua dinle bol bol dua et salavat getir Herşey Allah'tan Allah'tan başka kimseden korkmadığına önce bir kendine tekrarla Allahım büyük yardım eder
Öyle yapıyorum canım Allah a sığınmaktan başka çare yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ederim canım benim😘
Teşekkür ederim 😘

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Canim sen birşeyden korkmussun sanirim ya da yanında birşey anlatıldı etkilendigin için rüya olarak görüyorsun zihnini meşgul edecek birşey bul kendine unuttuğun zaman görmezsin ruyayi

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Annem derdi ki kötü rüya görünce sol tarafına 3 defa yavaşça tükür. Tü tü gibi çok aşırı değilde.. Batıl mı değil mi bilmiyorum ama..
Ben ümmü sübyan duasını beze sarıp iğne ile atletime tuturdum.. Allahım korusun tüm gebe ve çocukları.. Ümmü sübyanı araştırın ama netten mutlaka 🙏

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Canim sen birşeyden korkmussun sanirim ya da yanında birşey anlatıldı etkilendigin için rüya olarak görüyorsun zihnini meşgul edecek birşey bul kendine unuttuğun zaman görmezsin ruyayi
Canım aynen nette bu konu hakkında Bi şeyler gördüm sonra hayatım boka döndü afedersn

Annem derdi ki kötü rüya görünce sol tarafına 3 defa yavaşça tükür. Tü tü gibi çok aşırı değilde.. Batıl mı değil mi bilmiyorum ama..
Ben ümmü sübyan duasını beze sarıp iğne ile atletime tuturdum.. Allahım korusun tüm gebe ve çocukları.. Ümmü sübyanı araştırın ama netten mutlaka 🙏
Canım araştırdım da daha çok korktum 😂😔

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol müzik dinle ya da kuran oku kendini meşgul et evde yalnız kaldıkça hep aklına gelir dışarı çıkıp arada gez iyi gelir inşallah

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Canım araştırdım da daha çok korktum 😂😔

Bol bol müzik dinle ya da kuran oku kendini meşgul et evde yalnız kaldıkça hep aklına gelir dışarı çıkıp arada gez iyi gelir inşallah
İnşAllah canım bu gün eşim işdeyken müzik açtım yüksek sesle temizlik yaptım yemek falan derken çok aklıma gelmedi geldikçe de dua ettim

Tüm sayfalar yüklendi.