Göbek bağı acill

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Göbek bağı acill başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,730 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göbek bağı acill
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim göbek bağı bugün düştü. Göbeğinde sarı bı tabaka var bu normalmi. İlk oğlumdan hatirlayamadim onunda göbeğinde böyle sarı tabaka var mıydı diye. Biraz tedirginim normalmi. Kaç gün sonra düzelir. Yada doktorluk birşeyi varmı. Banyo yaptırsam olurmu

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğim göbek bağı bugün düştü. Göbeğinde sarı bı tabaka var bu normalmi. İlk oğlumdan hatirlayamadim onunda göbeğinde böyle sarı tabaka var mıydı diye. Biraz tedirginim normalmi. Kaç gün sonra düzelir. Yada doktorluk birşeyi varmı. Banyo yaptırsam olurmu
Banyo yaptırabilirsin canım sarı tabaka dediğin akıntı gibi değil dimi bana foto atabilir misin

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim oğlumun daha düşmemişti sarı tabaka vardı bide sulanmıştı, acil hastaneye götürmüştüm bi dünya kan tahlili yapmışlardı kana karışıyormuş sıkıntılıymış falan ama sizin düştüyse biraz daha bekle istersen yıkamadan düzelsin.

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canım sarı tabaka sonradan kayboluyor yeni olduğu için öyle görünüyor evet banyo yapabilirsin ama yinede göbeğini ıslak bırakma

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Banyo yaptırabilirsin canım sarı tabaka dediğin akıntı gibi değil dimi bana foto atabilir misin
Evet canım akıntı gibi değil göbek bağı düşen altından kalan. Foto nasıl yükleyebilirim ki. Yapamıyorum denedim bayada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim oğlumun daha düşmemişti sarı tabaka vardı bide sulanmıştı, acil hastaneye götürmüştüm bi dünya kan tahlili yapmışlardı kana karışıyormuş sıkıntılıymış falan ama sizin düştüyse biraz daha bekle istersen yıkamadan düzelsin.
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl. İnş kurur da hastanelik bı durum olmaz

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Doktora git için rahat eder

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canım sarı tabaka sonradan kayboluyor yeni olduğu için öyle görünüyor evet banyo yapabilirsin ama yinede göbeğini ıslak bırakma
Yaaaa ayyy Cook sevindim içim rahatladı çok teşekkür ederim. İlk oğlumda nasıl olmuştu hatirlayamadim bı turlu. Banyo yaptırsam sıkıntı olurmu peki yada kurumasınımi bekleyim.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet canım akıntı gibi değil göbek bağı düşen altından kalan. Foto nasıl yükleyebilirim ki. Yapamıyorum denedim bayada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl. İnş kurur da hastanelik bı durum olmaz
Fotoyu bende bilmiyorum canım neyse yarına kadar takip et akıntı şeklinde değilse korkma iyileşme evresidir. Bezini değdirmemeye çalış temiz tut bı problem olacağını sanmıyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.