Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hormonlardan dolayı canım normal süt doluyor, göğüslerini sıkmaya vs çalışma, göğüslerin uyarılması rahmin kasılmasına neden olur, Allah korusun erken doğuma neden olur.sen hiç dokunma ❣ çok akıyorsa göğüs pedi kullanabilirsin
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Yaa benim de sabaha kadar ayıptır söylemesi göğüslerim taş gibi oluyor sonra hafif sıkınca içinde sıvı çıkıyor anca o. Zaman rahat ediyorum diğer türlü canımı yakıyorlar
Bende olmadı ama gelen sıvı göğüsünün süt hazırlığındandır. Sıkma kaşıma göğüs ucunu nemlendir. Doğal kremlerle. İnşallah doğumdan sonra da sütün bol olur
Hormonlardan dolayı canım normal süt doluyor, göğüslerini sıkmaya vs çalışma, göğüslerin uyarılması rahmin kasılmasına neden olur, Allah korusun erken doğuma neden olur.sen hiç dokunma ❣ çok akıyorsa göğüs pedi kullanabilirsin
Yaa benim de sabaha kadar ayıptır söylemesi göğüslerim taş gibi oluyor sonra hafif sıkınca içinde sıvı çıkıyor anca o. Zaman rahat ediyorum diğer türlü canımı yakıyorlar
Benim taş gibi falan olmadı farketmedimde birden öyle az gelmiş şaşırdım ama sıkmamak lazım erken doğum olabilir 37.haftadan sonra uyarabilirsin göğüs ucunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim taş gibi falan olmadı farketmedimde birden öyle az gelmiş şaşırdım ama sıkmamak lazım erken doğum olabilir 37.haftadan sonra uyarabilirsin göğüs ucunu
Bende olmadı ama gelen sıvı göğüsünün süt hazırlığındandır. Sıkma kaşıma göğüs ucunu nemlendir. Doğal kremlerle. İnşallah doğumdan sonra da sütün bol olur
Şükür iyiyiz kuzum sancı da doktor yalancı sancı dedi sancı çünkü sabah 1 saat ara ile girmişti aklımı aldi resmen 5 dkk ya düşene kadar sıkıntı yok korkma kanama veya su gelirse direk gel dedi onun haricinde 2 hafta sonraya yeniden kontrol var
Kızlar benim 22 hafta 4 günlük hamileliğim ama göğüslerim ağrıyo uçları filan süt gelmedi daha ne zmn süt veya sıvı gelir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide afedersiniz özel bir konu ama benim devamlı idrarim kaciyo günde kaç defa çamaşır degisiyom sarimsi gibi islaniyo camasirim bilgisi olan var mı kızlar çok korkuyorum neden böle oluyo ha bide hamile kalmadan önce bende enfeksiyon vardı ilac içtim hamile kalınca kestim