Göğüsten sıvı gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesliesen tarafından oluşturulan Göğüsten sıvı gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,959 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüsten sıvı gelmesi
Konbuyu başlatan Nesliesen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Hormonlardan dolayı canım normal süt doluyor, göğüslerini sıkmaya vs çalışma, göğüslerin uyarılması rahmin kasılmasına neden olur, Allah korusun erken doğuma neden olur.sen hiç dokunma ❣ çok akıyorsa göğüs pedi kullanabilirsin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Maşallah canım. Sakın sıkma göğüs pedi kullanabilirsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
32+6 haftalığız bugun atletimden tişörtümede geçen bir ıslaklık olmuş sonra yine oldu 4 5 damla falan göğüs ucum kuru şu an normalmi bu sütmü yoksa
Yaa benim de sabaha kadar ayıptır söylemesi göğüslerim taş gibi oluyor sonra hafif sıkınca içinde sıvı çıkıyor anca o. Zaman rahat ediyorum diğer türlü canımı yakıyorlar 🥺

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
32+6 haftalığız bugun atletimden tişörtümede geçen bir ıslaklık olmuş sonra yine oldu 4 5 damla falan göğüs ucum kuru şu an normalmi bu sütmü yoksa
Bende olmadı ama gelen sıvı göğüsünün süt hazırlığındandır. Sıkma kaşıma göğüs ucunu nemlendir. Doğal kremlerle. İnşallah doğumdan sonra da sütün bol olur🙏

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bendede sıvı bir akıntı geliyor iyki sordu bende soracaktım bende 36 haftaligim buraya yazsınlar güzel anneler bende okurum 😅💋💋💞💞😍🥰💕
Çok az görünce şaşırdım bende bidaha olmadı ama 🤭
Aynen bendede sıvı bir akıntı geliyor iyki sordu bende soracaktım bende 36 haftaligim buraya yazsınlar güzel anneler bende okurum 😅💋💋💞💞😍🥰💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hormonlardan dolayı canım normal süt doluyor, göğüslerini sıkmaya vs çalışma, göğüslerin uyarılması rahmin kasılmasına neden olur, Allah korusun erken doğuma neden olur.sen hiç dokunma ❣ çok akıyorsa göğüs pedi kullanabilirsin
Aynen sıkıp bakmayı düşünmedim bende zararlı olduğunu biliyorum canım sağol demek normal azcık gelmiş bidaha gelmedi ama kullanırım gelirse 🤭

Aynen sıkıp bakmayı düşünmedim bende zararlı olduğunu biliyorum canım sağol demek normal azcık gelmiş bidaha gelmedi ama kullanırım gelirse 🤭
Bu çok sütüm olacak anlamına gelirmiki 🤣 daha gelmedi az geldi evet göğüs ucunu sıkmam hiç zararlı olduğunu biliyorum şu an

Bu çok sütüm olacak anlamına gelirmiki 🤣 daha gelmedi az geldi evet göğüs ucunu sıkmam hiç zararlı olduğunu biliyorum şu an
Yaa benim de sabaha kadar ayıptır söylemesi göğüslerim taş gibi oluyor sonra hafif sıkınca içinde sıvı çıkıyor anca o. Zaman rahat ediyorum diğer türlü canımı yakıyorlar 🥺
Benim taş gibi falan olmadı farketmedimde birden öyle az gelmiş şaşırdım ama sıkmamak lazım erken doğum olabilir 37.haftadan sonra uyarabilirsin göğüs ucunu

Benim taş gibi falan olmadı farketmedimde birden öyle az gelmiş şaşırdım ama sıkmamak lazım erken doğum olabilir 37.haftadan sonra uyarabilirsin göğüs ucunu
Bende olmadı ama gelen sıvı göğüsünün süt hazırlığındandır. Sıkma kaşıma göğüs ucunu nemlendir. Doğal kremlerle. İnşallah doğumdan sonra da sütün bol olur🙏
İnşallah canım ya sağol tam ucunada süreyimmi yağ falan

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Sıkma canım erken doğumu tetikleyebilir, gittin mi hastaneye kayra bebek nasıl sancı durumuna ne dedi doktor💞

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sıkma canım erken doğumu tetikleyebilir, gittin mi hastaneye kayra bebek nasıl sancı durumuna ne dedi doktor💞
Şükür iyiyiz kuzum sancı da doktor yalancı sancı dedi sancı çünkü sabah 1 saat ara ile girmişti aklımı aldi resmen 5 dkk ya düşene kadar sıkıntı yok korkma kanama veya su gelirse direk gel dedi onun haricinde 2 hafta sonraya yeniden kontrol var ❤️

Son düzenleme:

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim 22 hafta 4 günlük hamileliğim ama göğüslerim ağrıyo uçları filan süt gelmedi daha ne zmn süt veya sıvı gelir

Bide afedersiniz özel bir konu ama benim devamlı idrarim kaciyo günde kaç defa çamaşır degisiyom sarimsi gibi islaniyo camasirim bilgisi olan var mı kızlar çok korkuyorum neden böle oluyo ha bide hamile kalmadan önce bende enfeksiyon vardı ilac içtim hamile kalınca kestim

Tüm sayfalar yüklendi.