Canim gorumcemin istedigide ailesininde istedigi bu onlara inat evinde dur kocani dize getir tatli dillemi artik sen esini tanirsin esini kendi suyuna getir onun ailesi bi daha senin evine gelmesin ama senin ailen gelsin kurnaz olMrb görümcem yüzünden eşimle aşırı kavga ettik yanımıza gelmek istiyordu güya bana yardıma bende dedim gel 10 15 gün kalırsın ramazanda bidaha gelirsin abin oruç tutacak bana yardım edersin diye buna alınmış abisini aradi bana böyle böyle dedi orası abimin evi istersem bir yıl kalırım fln dedi bende iyice sinirlendim burası abinin olduğu kadar benimde evim beni hiçe sayıyor gelmesini istemiyorum dedim araya aileler girdi kayinbabama demiş oda sayısı eşimi aradı bı ton laf saymış artık nasıl doldurduysa gorumcem adami ben aradım kayinbabami beni dinlemedi bilee şimdi eşim diyor ailenden kimse beni aramasın bu eve adım atamazlar bende gitmiyecem ama sen benle gelmek zorundasın benle evliysen dedi bende sende benle evliysen sende gelmek zorundasin dedim bacimi istemedin değilim dedi sizce napayım 9 haftalık zor bı hamilelik geciriyorum bunuda biliyorlar toplayip eşyalarımı ailemin evinemi dönsem kıskançlığından napacagini şaşırdı yılan çok mutsuzum bu laflardan sonra evlendigimede pişmanım artık![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gerekirse bi yil kalabilirsmis hadi ordan ,kendisi evlendiginde kendi gorumcesini sokucakmi acaba deseydinCanim gorumcemin istedigide ailesininde istedigi bu onlara inat evinde dur kocani dize getir tatli dillemi artik sen esini tanirsin esini kendi suyuna getir onun ailesi bi daha senin evine gelmesin ama senin ailen gelsin kurnaz ol
Gorumceler neden hep bole hadsiz terbiyesiz oluyolarCanim gorumcemin istedigide ailesininde istedigi bu onlara inat evinde dur kocani dize getir tatli dillemi artik sen esini tanirsin esini kendi suyuna getir onun ailesi bi daha senin evine gelmesin ama senin ailen gelsin kurnaz ol
Gerekirse bi yil kalabilirsmis hadi ordan ,kendisi evlendiginde kendi gorumcesini sokucakmi acaba deseydin