Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, 1 saat önce test verdim ve testin sonucu e nabızdan çıkmış. Hastahaneye ancak yarın gidebilirim ama şu an aşırı stresli ve gerginim bilen bilgisi olan biri varsa beni bilgilendirebilir mi testin sonucu pozitif mi negatif mi?
Arkadaşlar merhaba, 1 saat önce test verdim ve testin sonucu e nabızdan çıkmış. Hastahaneye ancak yarın gidebilirim ama şu an aşırı stresli ve gerginim bilen bilgisi olan biri varsa beni bilgilendirebilir mi testin sonucu pozitif mi negatif mi?
Normalde Beta değeri 0-5 hamilelikte yüksek çıkıyor. Yaklaşık 4 haftalık hamilesiniz ama lütfen 7. haftaya kadar olumsuz bir şey derlerse başka doktorlara muhakkak danışın bana özelde 6 haftalıkken gelişimi durmuş hemen kürtaj olmanız gerek dediler devlete gittim kalp atışını duydum
Hahah hamilesin tebrikler canım şimdi gidersen keseyi belki görmeyebilirler canım bir hafta sonra veya pazartesi salı gidersen görürler acele etme çok da geç kalma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hahah hamilesin tebrikler canım şimdi gidersen keseyi belki görmeyebilirler canım bir hafta sonra veya pazartesi salı gidersen görürler acele etme çok da geç kalma