Hamile miyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Hilalling tarafından oluşturulan Hamile miyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamile miyim
Konbuyu başlatan Hilalling
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yelizenisdeniz

Hilalling

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba, 1 saat önce test verdim ve testin sonucu e nabızdan çıkmış. Hastahaneye ancak yarın gidebilirim ama şu an aşırı stresli ve gerginim bilen bilgisi olan biri varsa beni bilgilendirebilir mi testin sonucu pozitif mi negatif mi?

Ekli dosyalar

• IMG_5634.jpeg
    IMG_5634.jpeg
    120.4 KB · Görüntüleme: 11

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar merhaba, 1 saat önce test verdim ve testin sonucu e nabızdan çıkmış. Hastahaneye ancak yarın gidebilirim ama şu an aşırı stresli ve gerginim bilen bilgisi olan biri varsa beni bilgilendirebilir mi testin sonucu pozitif mi negatif mi?
933,5 çıkmış betan 4-5 haftalık gebesin demek oluyor, hayırlı olsun 😊

nzl

Kayıtlı Üye
rank
Normalde Beta değeri 0-5 hamilelikte yüksek çıkıyor. Yaklaşık 4 haftalık hamilesiniz ama lütfen 7. haftaya kadar olumsuz bir şey derlerse başka doktorlara muhakkak danışın bana özelde 6 haftalıkken gelişimi durmuş hemen kürtaj olmanız gerek dediler devlete gittim kalp atışını duydum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gebelik var canım gözün aydın

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Hahah hamilesin 🙌 tebrikler canım şimdi gidersen keseyi belki görmeyebilirler canım bir hafta sonra veya pazartesi salı gidersen görürler acele etme çok da geç kalma 😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahah hamilesin 🙌 tebrikler canım şimdi gidersen keseyi belki görmeyebilirler canım bir hafta sonra veya pazartesi salı gidersen görürler acele etme çok da geç kalma 😀

Tüm sayfalar yüklendi.