Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,504 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Normal tayt ve tunik kullanıyorum hamile olmadan önce giydiklerim ekstra birşey almadım havalar soğudu elbise ile üşütme canım defacto lcw da kışlık kıyafet gelmiş bol ürünler bir bak istersen eşofman takımlarım vardı onları kullanıyorum ayrıca hala oluyor hem de rahat

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Elbiseyle geçirdim tüm hamileliğimi çok rahattı
Elbise rahat ama kışın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende hep elbise giydim iki tane hamile pantolonum var nadir giyerim elbise çok rahat geliyo
Pantol çok rahatsız

Bende hep elbise giydim iki tane hamile pantolonum var nadir giyerim elbise çok rahat geliyo
Pantol çok rahatsız

Pantol çok rahatsız
Normal tayt ve tunik kullanıyorum hamile olmadan önce giydiklerim ekstra birşey almadım havalar soğudu elbise ile üşütme canım defacto lcw da kışlık kıyafet gelmiş bol ürünler bir bak istersen eşofman takımlarım vardı onları kullanıyorum ayrıca hala oluyor hem de rahata

Pantol çok rahatsız
Normal tayt ve tunik kullanıyorum hamile olmadan önce giydiklerim ekstra birşey almadım havalar soğudu elbise ile üşütme canım defacto lcw da kışlık kıyafet gelmiş bol ürünler bir bak istersen eşofman takımlarım vardı onları kullanıyorum ayrıca hala oluyor hem de rahata
Normal tayt ve tunik kullanıyorum hamile olmadan önce giydiklerim ekstra birşey almadım havalar soğudu elbise ile üşütme canım defacto lcw da kışlık kıyafet gelmiş bol ürünler bir bak istersen eşofman takımlarım vardı onları kullanıyorum ayrıca hala oluyor hem de rahat
Aralık sonu Ocak başı diye bekliyoruz doğumu o zamana kadar elbise giyilmez pantol çok rahatsız birde çok şekilsiz😁😁

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Elbise rahat ama kışın

Pantol çok rahatsız

Pantol çok rahatsız

Pantol çok rahatsız

Pantol çok rahatsız
Yok kız pantolon hamile pantolonları çok rahat elbise ben kolay rahat diye tercih ediyorum sıcaklarda tek parça tak üstüne çık

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelik elbise alan var mı ben pantolon aldm hiç rahat değil elbise hep yazlık 2 ayım kaldı ama kıyafette sıkıntı yasiyorum
Hamilelik için tayt pantolon aldım iki tane çok rahatlar onları giyiyorum beli ayarlanabilir dolap uygulamasında sıfır satış yapan bi mağazadan almıştım daha da almam 1 ay için gerek duymuyorum lcw dan aldım hiç rahat edemedim hiç sevmedim onu

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Elbise rahat ama kışın

Pantol çok rahatsız

Pantol çok rahatsız

Pantol çok rahatsız

Pantol çok rahatsız
Kışında hamile kilotlu çorapları var pentinin onları giyiyordum. Ki şubatta yaptım doğumu

Tüm sayfalar yüklendi.