Hamilelikte korona

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melek. tarafından oluşturulan Hamilelikte korona başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,471 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte korona
Konbuyu başlatan Melek.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar. Dün akşam korona testim pozitif çıktı.. Çok ciddi öksürük var 3 gündür hastaydım. Tat almadığımı fark edince limon yaladım kolonya kokladım çok hafif geliyor yok denecek kadar.. Korona olmuşum. Geçiren var mı özellikle ökrüsük sorunum var. Doktor kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane onu vurmaya başladım hemen..

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar. Dün akşam korona testim pozitif çıktı.. Çok ciddi öksürük var 3 gündür hastaydım. Tat almadığımı fark edince limon yaladım kolonya kokladım çok hafif geliyor yok denecek kadar.. Korona olmuşum. Geçiren var mı özellikle ökrüsük sorunum var. Doktor kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane onu vurmaya başladım hemen..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 35 haftalıkken oldum 5 gün yoğun bakımda yattım bir ay olcak öksürük hala var

Rabia00

Kayıtlı Üye
rank
öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 24 haftalıkken geçirdim ateş ve şiddetli öksürük olarak geçirdim 6 gün kendimi toparlayamadim. şükür geldi geçti. sizinde tez zamanda geçer inşallah

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim çok sağolun..
19 haftalık şuan.. Ballı limonlu sıcak su, ballı süt, pastil hepsini deniyorum ama öksürük çok kötü boğazım yırtılacak sanki..
Sizlere de çok geçmiş olsun 🙏 sağlıkla kavuşalım bebişlere..

Rabia00

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim çok sağolun..
19 haftalık şuan.. Ballı limonlu sıcak su, ballı süt, pastil hepsini deniyorum ama öksürük çok kötü boğazım yırtılacak sanki..
Sizlere de çok geçmiş olsun 🙏 sağlıkla kavuşalım bebişlere..
bol bol ıhlamur ve C vitamini de tavsiye ederim bunlar bana çok iyi gelmişti

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canımmm cook gecmis olsun rabbim sifa versin umarim hemencecik atlatırsın 🤲🤲

Melek.

Kayıtlı Üye
rank

Narin_

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun. Allahim acil şifalar versin.
Bende şuan 32. Haftadayim.
10 gün oldu testim pozitif çıkalı. Oldukça zor günler geçirdim. Ateş, halsizlik, ağrı, öksürük, tat koku kaybı.
Şükür bugün iyi hissediyorum kendimi.
Öksürük devam ediyor ve halsizlik ama buna da şükür. Çok kötü geçirdim. Tek kaygım bebeğe bir şey olmasın.
Bol bol sıvı tüket, portakal suyu ve ıhlamur çok içtim Birde zencefilli ballı süt içtim ılık.
Tekrar acil şifalar dilerim.

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun. Allahim acil şifalar versin.
Bende şuan 32. Haftadayim.
10 gün oldu testim pozitif çıkalı. Oldukça zor günler geçirdim. Ateş, halsizlik, ağrı, öksürük, tat koku kaybı.
Şükür bugün iyi hissediyorum kendimi.
Öksürük devam ediyor ve halsizlik ama buna da şükür. Çok kötü geçirdim. Tek kaygım bebeğe bir şey olmasın.
Bol bol sıvı tüket, portakal suyu ve ıhlamur çok içtim Birde zencefilli ballı süt içtim ılık.
Tekrar acil şifalar dilerim.
Çok teşekkür ederim.. Çok geçmiş olsun size de.. Gerçekten zor bir durum allahım yardım etsin şifa versin herkese.. Bebişlerimizi bizleri korusun inşallah 🤗
Evet içmeye çalışıyorum sürekli bende.. Allahım şifa versin hepimize 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar