Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hepatit asisi da yaptirmiyorum canım.. hicbirinin antikoruna ihtiyacim yok cok sukur.. bebegim antikorlu dogar insaAllah demissiniz de antikor dediginiz sey tam olarak nedir asinin kimyasallari mi? Rabbim bebegi yaratirken oyle guzel bi bagisiklikla yaratiyo ki ... aşılarla cökertiyosunuz baskiliyosunuz resmen... Rabbim benim cocugumu amerika , israil vs aşılarina ve sıvılarina muhtac yaratmadi ... en guzel antikor ve bagisiklik guclendirici ANNE SÜTU...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ha ayrica aşıyı uretenler bill gates vs kendi cocuklarina yaptirmiyo kendi urettigi aşılari da ben neden cocuguma asılarini yaptirayim? adam aşılarina mi guvenmiyo yoksa cocuklarini mı dusunmuyo!???
ha ayrica aşıyı uretenler bill gates vs kendi cocuklarina yaptirmiyo kendi urettigi aşılari da ben neden cocuguma asılarini yaptirayim? adam aşılarina mi guvenmiyo yoksa cocuklarini mı dusunmuyo!???
Çok yanlış bir düşüncedesin bence canım. O zaman su çiçeği kızamık vs aşılarını da yaptırma. Var mı öyle birşey? Ayrıca Bill Gates değil aşıyı bulan. Amerikada yaşayan 2 Türk Dr buldu aşıyı Özlem Türevi ve Uğur Şahin Biontech aşısını onlar bulup geliştirdi. Lütfen kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. Ve insanları da yanlış bilgilendirmeyin
Ben asi olmadim covit geçirdim çok ağır geçirmedim çok şükür ama koku kaybı hala var 2 ay oldu gecireli 25 haftalık oldum bu seferde geçirdim zaten diye asi olmayı düşünmüyorum kendi kararını kendin vermen en doğrusu hic bir fikrim yok cnm doktorlar olmamizi tavsiye ediyor ama ne dogru ne yanlis allah yardimcimiz olsun
7 aylik hamile kadin covide yakalanip öldü. Ve bebeği de kurtaramadilar
Bu haber cigerimi parcaladi, cevreme doktor arkadaslarima, tum katildigim egitimlerdeki uzman doktorlara danıştım. Yabanci kaynaklari okudum.
Herkes öneriyor, hele ki şu dönemde israrla oneriliyor.
18.haftamdayim bugun 3.biontech aşımı oldum. 2.yi hamile kalmadan 1 ay once olmuştum. Şimdilik iyiyim, kolum bile agrimiyor. Ilerleyen gunlerde birsey hissedersem paylasirim.
Sorun birazda tıp fakültesi mezunu (doktor olamamış) medya maymunları yüzünden de oluyor halkın kafasını karıştırıyorlar... Halbuki anne karnında aşılama başlıyor aşı sayesinde bir çok hastalığın önüne geçildi bugün adını unuttuğumuz dedelerimizin belki hatırladığı bir çok hastalığa yakalanmyorsak sebebi bu...size katılıyorum... Eşim de doktor ve biontec gönüllülerinden toplumsal sağlık açısından binlerce gönüllü doktor hemşire sağlık çalışanı bunu neden yapsın...sebebi basit o verileri ayırt edebilecek eğitimimiz yok onların var...
Ben asi olmadim covit geçirdim çok ağır geçirmedim çok şükür ama koku kaybı hala var 2 ay oldu gecireli 25 haftalık oldum bu seferde geçirdim zaten diye asi olmayı düşünmüyorum kendi kararını kendin vermen en doğrusu hic bir fikrim yok cnm doktorlar olmamizi tavsiye ediyor ama ne dogru ne yanlis allah yardimcimiz olsun
Bende olmamıştım canım doğum yaptım bebeğim 2 aylık oldu ama daha olmadım .aslında emzirmiyorum da ama korkuyorum valla olmadım canım herkes ol diyor ama korkuyorum
Bende olmamıştım canım doğum yaptım bebeğim 2 aylık oldu ama daha olmadım .aslında emzirmiyorum da ama korkuyorum valla olmadım canım herkes ol diyor ama korkuyorum
Bende olmamıştım canım doğum yaptım bebeğim 2 aylık oldu ama daha olmadım .aslında emzirmiyorum da ama korkuyorum valla olmadım canım herkes ol diyor ama korkuyorum ol bencede ben hiçbir yere çıkmadığm halde bu durumu yaşyorz
Ne bileyim canım ya bende hamileyken cikmiyordum bide bebeğe zarar olur diye korkudan olmamıştım . Şimdi de çok kararsızım olmakta sağlık ocağına sordum dün ne ol derim ne olma senin kararın dedi ebe bende içime şüphe düştü ne bileyim
Ne bileyim canım ya bende hamileyken cikmiyordum bide bebeğe zarar olur diye korkudan olmamıştım . Şimdi de çok kararsızım olmakta sağlık ocağına sordum dün ne ol derim ne olma senin kararın dedi ebe bende içime şüphe düştü ne bileyim
Sağlık ocağnda bana ol demşlerdi eşim izin vermedi keşke gizlı yaptrsaymışm gerçi o aşılı oldugu halde bulaştı şaşryorum şuan bu duruma boşuna mı aşı yaplyor
Sağlık ocağnda bana ol demşlerdi eşim izin vermedi keşke gizlı yaptrsaymışm gerçi o aşılı oldugu halde bulaştı şaşryorum şuan bu duruma boşuna mı aşı yaplyor
Canım asida da bulaşıyor zaten sadece hafif atlatiyormussun öyle diyorlar yani eşim de olmadı benim bana olalım ikimiz diyo git ol dedim ben biraz daha durucam düşüncem dedim