hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,940 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı?
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem anne

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
hepatit asisi da yaptirmiyorum canım.. hicbirinin antikoruna ihtiyacim yok cok sukur.. bebegim antikorlu dogar insaAllah demissiniz de antikor dediginiz sey tam olarak nedir asinin kimyasallari mi? Rabbim bebegi yaratirken oyle guzel bi bagisiklikla yaratiyo ki ... aşılarla cökertiyosunuz baskiliyosunuz resmen... Rabbim benim cocugumu amerika , israil vs aşılarina ve sıvılarina muhtac yaratmadi ... en guzel antikor ve bagisiklik guclendirici ANNE SÜTU...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ha ayrica aşıyı uretenler bill gates vs kendi cocuklarina yaptirmiyo kendi urettigi aşılari da ben neden cocuguma asılarini yaptirayim? adam aşılarina mi guvenmiyo yoksa cocuklarini mı dusunmuyo!???

ha ayrica aşıyı uretenler bill gates vs kendi cocuklarina yaptirmiyo kendi urettigi aşılari da ben neden cocuguma asılarini yaptirayim? adam aşılarina mi guvenmiyo yoksa cocuklarini mı dusunmuyo!???

Çok yanlış bir düşüncedesin bence canım. O zaman su çiçeği kızamık vs aşılarını da yaptırma. Var mı öyle birşey? Ayrıca Bill Gates değil aşıyı bulan. Amerikada yaşayan 2 Türk Dr buldu aşıyı Özlem Türevi ve Uğur Şahin Biontech aşısını onlar bulup geliştirdi. Lütfen kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. Ve insanları da yanlış bilgilendirmeyin

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen yardım edin 26 haftalığım kovit aşısı olmadım kararsızım sizce olmalı miyim bi zarari olur mu ilerde bebeğe lütfen cevap verin
Ben asi olmadim covit geçirdim çok ağır geçirmedim çok şükür ama koku kaybı hala var 2 ay oldu gecireli 25 haftalık oldum bu seferde geçirdim zaten diye asi olmayı düşünmüyorum kendi kararını kendin vermen en doğrusu hic bir fikrim yok cnm doktorlar olmamizi tavsiye ediyor ama ne dogru ne yanlis allah yardimcimiz olsun

Özlem87

Kayıtlı Üye
rank
7 aylik hamile kadin covide yakalanip öldü. Ve bebeği de kurtaramadilar :(
Bu haber cigerimi parcaladi, cevreme doktor arkadaslarima, tum katildigim egitimlerdeki uzman doktorlara danıştım. Yabanci kaynaklari okudum.
Herkes öneriyor, hele ki şu dönemde israrla oneriliyor.
18.haftamdayim bugun 3.biontech aşımı oldum. 2.yi hamile kalmadan 1 ay once olmuştum. Şimdilik iyiyim, kolum bile agrimiyor. Ilerleyen gunlerde birsey hissedersem paylasirim.
Sorun birazda tıp fakültesi mezunu (doktor olamamış) medya maymunları yüzünden de oluyor halkın kafasını karıştırıyorlar... Halbuki anne karnında aşılama başlıyor aşı sayesinde bir çok hastalığın önüne geçildi bugün adını unuttuğumuz dedelerimizin belki hatırladığı bir çok hastalığa yakalanmyorsak sebebi bu...size katılıyorum... Eşim de doktor ve biontec gönüllülerinden toplumsal sağlık açısından binlerce gönüllü doktor hemşire sağlık çalışanı bunu neden yapsın...sebebi basit o verileri ayırt edebilecek eğitimimiz yok onların var...

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Ben asi olmadim covit geçirdim çok ağır geçirmedim çok şükür ama koku kaybı hala var 2 ay oldu gecireli 25 haftalık oldum bu seferde geçirdim zaten diye asi olmayı düşünmüyorum kendi kararını kendin vermen en doğrusu hic bir fikrim yok cnm doktorlar olmamizi tavsiye ediyor ama ne dogru ne yanlis allah yardimcimiz olsun
Amin gülüm inşallah teşekkür ederim

Kızlar lütfen yardım edin 26 haftalığım kovit aşısı olmadım kararsızım sizce olmalı miyim bi zarari olur mu ilerde bebeğe lütfen cevap verin
Bende olmamıştım canım doğum yaptım bebeğim 2 aylık oldu ama daha olmadım .aslında emzirmiyorum da ama korkuyorum valla olmadım canım herkes ol diyor ama korkuyorum 🤷

Çok
Bende olmamıştım canım doğum yaptım bebeğim 2 aylık oldu ama daha olmadım .aslında emzirmiyorum da ama korkuyorum valla olmadım canım herkes ol diyor ama korkuyorum 🤷
Cok şükür covit de olmadım hamileyken şimdi çok kararsızım ilerde zararı olur mu diye de korkuyorum

Didem

Kayıtlı Üye
rank
Ne bileyim canım ya bende hamileyken cikmiyordum bide bebeğe zarar olur diye korkudan olmamıştım . Şimdi de çok kararsızım olmakta sağlık ocağına sordum dün ne ol derim ne olma senin kararın dedi ebe bende içime şüphe düştü ne bileyim
Sağlık ocağnda bana ol demşlerdi eşim izin vermedi keşke gizlı yaptrsaymışm😅 gerçi o aşılı oldugu halde bulaştı şaşryorum şuan bu duruma boşuna mı aşı yaplyor

Sağlık ocağnda bana ol demşlerdi eşim izin vermedi keşke gizlı yaptrsaymışm😅 gerçi o aşılı oldugu halde bulaştı şaşryorum şuan bu duruma boşuna mı aşı yaplyor
Canım asida da bulaşıyor zaten sadece hafif atlatiyormussun öyle diyorlar yani eşim de olmadı benim bana olalım ikimiz diyo git ol dedim ben biraz daha durucam düşüncem dedim😂

Tüm sayfalar yüklendi.