hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,940 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı?
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem anne

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Sağlık ocağnda bana ol demşlerdi eşim izin vermedi keşke gizlı yaptrsaymışm😅 gerçi o aşılı oldugu halde bulaştı şaşryorum şuan bu duruma boşuna mı aşı yaplyor
Benim eşimde 2 doz biontec oldu benim burnumdan getirdi asi ol diye olmadım covit olduk ben ilaçsız gecirdim eşim ağrı kesiciler kas gevşetici ne buldu içti kendisi bile sorgulamaya başladı bu aşılar ise yaramıyor mu diye ben ona gore daha hafif atlattım

leylalee

Kayıtlı Üye
rank
Çok yanlış bir düşüncedesin bence canım. O zaman su çiçeği kızamık vs aşılarını da yaptırma. Var mı öyle birşey? Ayrıca Bill Gates değil aşıyı bulan. Amerikada yaşayan 2 Türk Dr buldu aşıyı Özlem Türevi ve Uğur Şahin Biontech aşısını onlar bulup geliştirdi. Lütfen kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. Ve insanları da yanlış bilgilendirmeyin
onu biliyorum canim. ben bill gates diyerek tum aşılari genelledim.. Adamlar turk ama turkce konusmuyolar😅 ben irk sormam nerde yetistirildiklerine bakarim canim. yok canim hakaret yapmam asla ve aşı yaptirana da yaptirmayana da saygim var. herkesin kendi dusuncesi tabiki isteyen yaptirir isteyen yaptirmaz. ben yaptirmamayi tercih ediyorum sadece.. Ha ayrica sunu da belirteyim su cicegi , kizamik vs onlari da yaptirmiyorum zaten🤩

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen yardım edin 26 haftalığım kovit aşısı olmadım kararsızım sizce olmalı miyim bi zarari olur mu ilerde bebeğe lütfen cevap verin
Canım ben de olmadım, olmayı düşünmüyorum kendimi korumaya çalışıyorum fazlasıyla.

Benim eşimde 2 doz biontec oldu benim burnumdan getirdi asi ol diye olmadım covit olduk ben ilaçsız gecirdim eşim ağrı kesiciler kas gevşetici ne buldu içti kendisi bile sorgulamaya başladı bu aşılar ise yaramıyor mu diye ben ona gore daha hafif atlattım
Canım ben birazda şu açıdan bakıyorum badem buraya kadarda diyorum 100 asi da vurdursam ölürüm diyorum badem yetmemisse 100 kere de virüs olsam bişey olmaz diyorum ne bileyim 😂😄

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
onu biliyorum canim. ben bill gates diyerek tum aşılari genelledim.. Adamlar turk ama turkce konusmuyolar😅 ben irk sormam nerde yetistirildiklerine bakarim canim. yok canim hakaret yapmam asla ve aşı yaptirana da yaptirmayana da saygim var. herkesin kendi dusuncesi tabiki isteyen yaptirir isteyen yaptirmaz. ben yaptirmamayi tercih ediyorum sadece.. Ha ayrica sunu da belirteyim su cicegi , kizamik vs onlari da yaptirmiyorum zaten🤩
Yurtdışında yaşayan insan haliyle oranın dilini konuşuyor. Yaptırıp yaptırmamak tabiki herkesin kendi kararı. Allah'a emanet yani çocukların inşallah o hastalıklara yakalanmazlar. Malum aşıları yokken su çiçeği kızamık bile ölümcül hastalıklardı

Fındık

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen yardım edin 26 haftalığım kovit aşısı olmadım kararsızım sizce olmalı miyim bi zarari olur mu ilerde bebeğe lütfen cevap verin
Bende 14 haftalık hamileyim olmadım kendimi koruyorum ama kararsızım olmam gerektiğini söylüyorlar ama bebeğe bişey olur diye korkuyorum doğumdan sonra olurum diye dusunuyorum

leylalee

Kayıtlı Üye
rank
Yurtdışında yaşayan insan haliyle oranın dilini konuşuyor. Yaptırıp yaptırmamak tabiki herkesin kendi kararı. Allah'a emanet yani çocukların inşallah o hastalıklara yakalanmazlar. Malum aşıları yokken su çiçeği kızamık bile ölümcül hastalıklardı
demek istedigim kimler tarafindan yetistirildikleri canim... ve ayrica tabiki cocuklarim once Allah a sonra bana emanet baska kimseye emanet edemem!...

Didem

Kayıtlı Üye
rank
Ya işte aşı bi işe de yaramıyormş bunu anladım.

Tüm sayfalar yüklendi.