Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saksimi düşmüş kafasına Benim eltimde patik ördurdu minnak mminak çok şirinler o yapar da diğerleri yapsa bende sasirirdim heral
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İsterse görsünler nazar değmez canları sağ olsun sağlıklı gelsinlerde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim ben civilden bir beşik baktım 6 binlira vallahi kuş kafesi gibi hiç güzel degildi hiç bir ayrıcalığı yok dört tarafı korkuluk gibi dümdüz gittim dikkat Bebek vardan aldım iki binlira içine iki bebek girer rahat beş yaşına kadar kullanır hatta abisi içine girdi rahat uyudu on bir yaşında anne yani ilerleyen zamanda on bölüm çıkarılır kendisi girip çıkar
Aynen bacım ben tekli rakamlar dayim ama zaman geçmiyor vallahi rabbim hepimize yardım etsin inşallah 29 aralik yatis 30 aralık doğum var inşallah beyfendi erken gelmeye kalkmazsa
Aynen bacım ben tekli rakamlar dayim ama zaman geçmiyor vallahi rabbim hepimize yardım etsin inşallah 29 aralik yatis 30 aralık doğum var inşallah beyfendi erken gelmeye kalkmazsa