Herşey nasilda pahali

• Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
  • Toplam 49 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıdemli Anne tarafından oluşturulan Herşey nasilda pahali başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,315 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Herşey nasilda pahali
Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
😀😀😀 Saksimi düşmüş kafasına Benim eltimde patik ördurdu minnak mminak çok şirinler o yapar da diğerleri yapsa bende sasirirdim heral 😀😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İsterse görsünler nazar değmez🥰☺️ canları sağ olsun sağlıklı gelsinlerde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim ben civilden bir beşik baktım 6 binlira vallahi kuş kafesi gibi hiç güzel degildi hiç bir ayrıcalığı yok dört tarafı korkuluk gibi dümdüz gittim dikkat Bebek vardan aldım iki binlira içine iki bebek girer rahat beş yaşına kadar kullanır hatta abisi içine girdi rahat uyudu on bir yaşında anne yani ilerleyen zamanda on bölüm çıkarılır kendisi girip çıkar
Ben 250 TL aldım çok kullanışlı ve çok güzel

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Aramiza yeni katılan anneleri görünce zaman geçmiş diyorum üçlü rakamlardan ikili rakama düştük tek rakama bir hafta kaldı
Aynen bacım ben tekli rakamlar dayim ama zaman geçmiyor vallahi rabbim hepimize yardım etsin inşallah 29 aralik yatis 30 aralık doğum var inşallah beyfendi erken gelmeye kalkmazsa

Tüm sayfalar yüklendi.