İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,270 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah o zamana kadar aşı gelir 🙄🙄
Ve bide dayanılacak bir açlık değil yemeden duramıyor insan 😅😅 kilo verdim diye sevinirken bide şişmem inşallah 😱😂😂 demek ki normal sana da olduysa belli bir zaman oluyor demek ki 🙄 ve nedense aşırı tatlı yeme isteğim var bunu durdurmam lazım hem faydasız hem kilo aldırır oyy oyy 😂😂
O bizde de var cnm sanki hiç yememiş gibiyim hep kan şekeri düşüyor insanin ondandir

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Birincisi bugün sürekli açım yiyorum yarım saat geçmiyor midem sızlıyor ama öyle böyle değil sanki üç beş saattir açmışım gibi 🤦 neden acaba başına gelen var mı?
İkincisi sağlık ocağını aradım tetanoz aşısı için doktor aşı elimizde yok Türkiye genelinde aşı sıkıntısı var gelince haber vereceğim dedi acaba aşı gelene kadar geç olmaz mı ki? 🙄🙄
1. Cevap: O bendede oluyor yedikten yarım saat sonra kan şekerim düşüyor mutfağa zor atıyorum kendimi
2. Cevap: Ben ilk tetanozu 21+4 te oldum kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
1. Cevap: O bendede oluyor yedikten yarım saat sonra kan şekerim düşüyor mutfağa zor atıyorum kendimi
2. Cevap: Ben ilk tetanozu 21+4 te oldum kuzum
Ben sağlık ocağına göre 20 kendi doktoruma göre 22 haftalığım bakalım kaç haftalıkken aşı gelecek 🙄🙄 umarım çok geç kalmaz bide iki dozmuş 😣
Ve bu iştah açılması ne yapacağız buna yaa bugün başladı sabah kahvaltı ettim yarım saat geçti yine acıktım dedim neyse yine bişey yiyeyim çünkü baya sızlıyor midem derken sürekli açlık hissi kalıcı oldu 😂😂 inşallah hemen geçer şuan baya açım ama yemicem aklımı yemekten uzak tutmaya çalışıyorum 😅😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben sağlık ocağına göre 20 kendi doktoruma göre 22 haftalığım bakalım kaç haftalıkken aşı gelecek 🙄🙄 umarım çok geç kalmaz bide iki dozmuş 😣
Ve bu iştah açılması ne yapacağız buna yaa bugün başladı sabah kahvaltı ettim yarım saat geçti yine acıktım dedim neyse yine bişey yiyeyim çünkü baya sızlıyor midem derken sürekli açlık hissi kalıcı oldu 😂😂 inşallah hemen geçer şuan baya açım ama yemicem aklımı yemekten uzak tutmaya çalışıyorum 😅😅
Son adet tarihine göre bakıyor sağlık ocağı kuzum. Normal doktorunda ultrason cihazına göre bakar. Yeme konusu maalesef bende 2 haftadır var ama bende kusmada var yesemde boş yani benim oğlan müsade etmiyor yemeklerin midemde kalmasına ama vampir gibi kanımı emmiş bana bişey bırakmamış aşırı kansızlık yaşıyorum 😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihine göre bakıyor sağlık ocağı kuzum. Normal doktorunda ultrason cihazına göre bakar. Yeme konusu maalesef bende 2 haftadır var ama bende kusmada var yesemde boş yani benim oğlan müsade etmiyor yemeklerin midemde kalmasına ama vampir gibi kanımı emmiş bana bişey bırakmamış aşırı kansızlık yaşıyorum 😂😂
Bana bu ara hiç test yapmadılar ya en son Şubat'ta kanımı bilmiyorum ama kan ilacı verdi yinede doktor. Yok ben de bulantı var ama kusma azaldı inşallah seninde kusma geçer o çok berbat bişey yaa 😣😣

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Birincisi bugün sürekli açım yiyorum yarım saat geçmiyor midem sızlıyor ama öyle böyle değil sanki üç beş saattir açmışım gibi 🤦 neden acaba başına gelen var mı?
İkincisi sağlık ocağını aradım tetanoz aşısı için doktor aşı elimizde yok Türkiye genelinde aşı sıkıntısı var gelince haber vereceğim dedi acaba aşı gelene kadar geç olmaz mı ki? 🙄🙄
Yiyin aşkolar yiyin bu yediklerimiz bize gobis kalca simit olarak dönüs yapiyor hamileyken dert olmuyoda dogumdan sonra baya kafaya takiliyor aman niydekkkkkk can bogazdan gelir yiycem valla😃😃😃

Tüm sayfalar yüklendi.