İlyas ismi sizce nasıl

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan İlyas ismi sizce nasıl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,459 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlyas ismi sizce nasıl
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
İlyas ismini sorabilir misiniz çocuklarımıza vermekte Bi sakınca varmı anlamı nedir Tanıdığınız hoca imam yada müftü varsa...

Moderatör tarafında düzenlendi:

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Tanıdığınız hoca hacı varsa İlyas isminin anlamı nı sorup çocuklarımıza koyabilir miyiz Bi sak7bca
Varsa ne yapacaz canım . Cümlenin devamını getirsen
Pardon kızım uyandı onunla ilgilendim unutmuşum devamını yazmayı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tanıdığınız hoca imam yada müftü varsa...
Varsa İlyas ismini sorabilir misiniz çocuklarımıza vermekte Bi sakınca varmı anlamı nedir ben araştırdım kötü Bi anlam buldum biyerde. O yüzden içime kuşku düştü Allah kısmet ederse oğluma koymak istiyoruz bu ismi ama böyle Bi anlamla karşılaşınca duraksadım biraz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
En basit yöntemle tvde hocaları aradım kaç kere sormak için ama hattı Bi türlü düşüremiyorum diye vazgeçtim dedim sizlere sorim vardır tanıdığınız belki
Canım benim ben şöyle bir yazı buldum zaten
En'am Suresi 85. ayette; “Zekeriya, Yahya, İsa ve İlyas'ı da hidayete eriştirdik. Onların hepsi Salihlerdendir.

Saffat Suresi 123. ayette; “Gerçekten İlyas da, gönderilmiş peygamberlerdendi.”

Saffat Suresi 130. ayette; “İlyas'a selam olsun.” Yer alıyor.

Hz. İlyas’a da peygamberlik döneminde kavmini doğru yola yönlendirebilmesi için mucize göstermesine izin verilmiştir. Hz. İlyas’ın duası üzerine 3 yıl yağmur yağmadı ve kuraklık baş gösterdi. Hz. İlyas’a inanan ve hak yolunu seçenler, bu kuraklıktan etkilenmemiş, un ve zeytinyağları hiç tükenmemiştir. Kuşlar iman edenlere devamlı yiyecek taşımışlardır.
Zaten kendisi de bir peygamber ve insanlara yine hak yolunu seçimleri için gönderilmiş...
Ne kadar yardımcı olur bu yazı bilemem

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Canım benim ben şöyle bir yazı buldum zaten
En'am Suresi 85. ayette; “Zekeriya, Yahya, İsa ve İlyas'ı da hidayete eriştirdik. Onların hepsi Salihlerdendir.

Saffat Suresi 123. ayette; “Gerçekten İlyas da, gönderilmiş peygamberlerdendi.”

Saffat Suresi 130. ayette; “İlyas'a selam olsun.” Yer alıyor.

Hz. İlyas’a da peygamberlik döneminde kavmini doğru yola yönlendirebilmesi için mucize göstermesine izin verilmiştir. Hz. İlyas’ın duası üzerine 3 yıl yağmur yağmadı ve kuraklık baş gösterdi. Hz. İlyas’a inanan ve hak yolunu seçenler, bu kuraklıktan etkilenmemiş, un ve zeytinyağları hiç tükenmemiştir. Kuşlar iman edenlere devamlı yiyecek taşımışlardır.
Zaten kendisi de bir peygamber ve insanlara yine hak yolunu seçimleri için gönderilmiş...
Ne kadar yardımcı olur bu yazı bilemem
Cnm içimi ne kadar rahatlattın bilemezsin çok çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim. ben peygamber olduğunu biliyordum ama hakkında internetim az diye detaylı araştırma yapamadım çok teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.