Kaynanam çekilmiyor ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Viyan Dikici tarafından oluşturulan Kaynanam çekilmiyor ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,170 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanam çekilmiyor ya
Konbuyu başlatan Viyan Dikici
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma nur ktbs

Viyan Dikici

Kayıtlı Üye
rank
Aslında gorumcelerimizn kaynanasiyla anlaşıp aynısını yaptırcan bak nasıl içi gider benim kaynanam gorumceni kaynanası bişey soylince yada kocası bişey diyince çıldırıyor
Allah komaz yanlarına zaten hamileyim her ezan okuduğunda ellerimi göğe açıp dua ediyorum aldıkları ahım ile rabbim yüzlerini güldürmesin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vallahi ben 29+4 haftalık hamileyim herkes bana tripli bana küs umurumda değil bende herkesi hep rehber den hep watsap tan engelledim yanlızim kaynana fobim var benim kaynanam ilk doğumda lohusa depresyon soktu beni o yüzden dogursam da ne kendi ailem ne eşimin ailesine haber vermiycem bu zor animda yanımda olmayanlar hiç olmasın yılanlar menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlarmış anladım umursama benden bu kadar de istiyorsan sen yap anne sen daha güzel siliyorsun de yada diye miyorsan bulaşık bı şekilde sil bak sana kardeş tavsiyesi aaa bu nasıl olmuş derse ben bu kadar yapa biliyorum anne de bı daha yaptirmaz

Vallahi ben 29+4 haftalık hamileyim herkes bana tripli bana küs umurumda değil bende herkesi hep rehber den hep watsap tan engelledim yanlızim kaynana fobim var benim kaynanam ilk doğumda lohusa depresyon soktu beni o yüzden dogursam da ne kendi ailem ne eşimin ailesine haber vermiycem bu zor animda yanımda olmayanlar hiç olmasın yılanlar menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlarmış anladım umursama benden bu kadar de istiyorsan sen yap anne sen daha güzel siliyorsun de yada diye miyorsan bulaşık bı şekilde sil bak sana kardeş tavsiyesi aaa bu nasıl olmuş derse ben bu kadar yapa biliyorum anne de bı daha yaptirmaz

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Allah komaz yanlarına zaten hamileyim her ezan okuduğunda ellerimi göğe açıp dua ediyorum aldıkları ahım ile rabbim yüzlerini güldürmesin

Kuzum dua ederken benm kaynanayi da eklermisin müslümanın Müslüman kardesine etti dua kabul olurmus

Viyan Dikici

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum dua ederken benm kaynanayi da eklermisin müslümanın Müslüman kardesine etti dua kabul olurmus
Ya yemin ederim sesli güldüm 😅

Hiç qercekten küs olduqunu sanmıyorum kuşum kusura bakma. Ben kaynanamdan neler qordum yaşadım eşim bizzat şahit oldu 5 yıllık ewliyiz eşim ailesiyle arasına baya bi mesafe koymuştu. 1 ay önce doqum yaptım kaynanm yanıma qeldi eşim bana biliyomsn seda ben aileme senin için mesafe koydum kişisel deqil dedi. Beni ezdrmez hiç yıpratmazda ama okadar yasadqimz duyduqmz bi hiç olmuş. Senin esinde senin için kus qibi qörunuyodr biyerden sonra hoppa bi dur bu böyle deqil diye bilir kuşum

Walla çekilecek dert deqil kuşum kaç yaşında kaynanan yaşliyms. Ben küçükken kanal 7 we samanyolu diye kanal wardi orda kaynana qelin eziyetleri izlerdim nasıl üzülür aqlardim cocuktum ya. Bunlar hicmi izlememsler ben anlamiyorum ne ekerlerse onu bicecekler yarın
Ya yaşlılar kötü olur diye bisey mi var 50 yaşında ama kalbi kararmış 20 yaşındayım ya Bn okdar cok uğraşıyor ki benimle rabbim göruyo

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank

Benim kaynanami da duaların da an canımsın

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔
Benim kaynanamda oyleydi esimde oyleydi bosver bosver diyodu kaynanayada laf etmiyodu . 9 ayim.geri gelmicek cok muhtesem gebelik gecirmedim ben . İnsanlari frenlicek olan sensin esirgeme lafini sozunu kalmis 6 ayin geri gelmicek bu gunler . Uzme kendini kis gunu ne camiymis cekemiyor fesat pislikler .

Viyan Dikici

Kayıtlı Üye
rank
Benim kaynanamda oyleydi esimde oyleydi bosver bosver diyodu kaynanayada laf etmiyodu . 9 ayim.geri gelmicek cok muhtesem gebelik gecirmedim ben . İnsanlari frenlicek olan sensin esirgeme lafini sozunu kalmis 6 ayin geri gelmicek bu gunler . Uzme kendini kis gunu ne camiymis cekemiyor fesat pislikler .
Zaten lafımı sözümü esirgemiyorum. Ama eşimden destek alamayınca Bn yoruluyorum ama kafam şuna takilmiyo deil kendi kulaklarımla duydum eşim kavga çıkarır huzursuzluk olur diye diyemedim aceba söylesem mi kayınvalidem arkamdan oda karnındaki çocukta sağ çıkmaz umarım dedi

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Zaten lafımı sözümü esirgemiyorum. Ama eşimden destek alamayınca Bn yoruluyorum ama kafam şuna takilmiyo deil kendi kulaklarımla duydum eşim kavga çıkarır huzursuzluk olur diye diyemedim aceba söylesem mi kayınvalidem arkamdan oda karnındaki çocukta sağ çıkmaz umarım dedi
Allah bildigi gibi yapsin onu kiskanc pislik . Herseyin zamani vardir hemen harcama o dedigi . Vakti gelince yapistir kaynananin yuzune dediklerini . Banada on tane coxuk dogursan bosatcam seni dedi dugunumde 6 yil once 😂 ilkini dogurdum elinden geleni ardina koyma dedim boyle boyle demistin dedim iki elim yakanda bakalim paslaşicaz artik seninle dedim . Eşin arkanda olucaksa yaninda olacaksa soyle esine ama annesini savunup yanlis anlamisindir vs. Dicekse sesini cikarma kndin haddini bildir hadsize . İnsallah saglikla dogacak bebegin siz Rabbime emanetsiniz canim

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔
Ya insan biraz düşüncelin olur bir kez düşük yapmışsın insan biraz anlayışlı olur ne acımasız insanlar var ya yapma sende.

Ev üstünde mısın

Tüm sayfalar yüklendi.