Eski kafali insanlara bişey anlatamazsınız cnm ama soyle ilk bebeğini kaybettim bunu kaybetmek istemiyorum de.sana vercegi cvb bi sen mi hamile kaldın biz ne işler yapiyorduk olur takma bosvee3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ne dedi nededi vallahi ben böyle şeyleri sırf ispatlamak için ses kaydı video falan çekme taraftarıyım hatta eve kamera bile yerleştirmeyi düşünüyorum yaaa allah kahretsin o kadını .hamilenin duası kabul olur derler rabbim tez kabul et bol e fenalık içi katran karası olmuş insanları el KAHHAR isminle cezalandir yarabbi sabi subyan bebekten ne istersin sen ya ayyy çok sinirlendim.solesende esin inanmaz bacimZaten lafımı sözümü esirgemiyorum. Ama eşimden destek alamayınca Bn yoruluyorum ama kafam şuna takilmiyo deil kendi kulaklarımla duydum eşim kavga çıkarır huzursuzluk olur diye diyemedim aceba söylesem mi kayınvalidem arkamdan oda karnındaki çocukta sağ çıkmaz umarım dedi
Son düzenleme: