Kaynanam çekilmiyor ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Viyan Dikici tarafından oluşturulan Kaynanam çekilmiyor ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,155 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanam çekilmiyor ya
Konbuyu başlatan Viyan Dikici
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma nur ktbs

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık hamileyim kaynanam nerdeyse cam sildiricek Bn yapmıyorum ama lafı sözü bitmiyo eşim de sürekli bosver bosver diyo bisey dediği yaptığı yok deli oluyorum ilk gebeliğim 1 ayında düşük ile sonlandi buna da bisey olucak diye korkuyorum 😔
Eski kafali insanlara bişey anlatamazsınız cnm ama soyle ilk bebeğini kaybettim bunu kaybetmek istemiyorum de.sana vercegi cvb bi sen mi hamile kaldın biz ne işler yapiyorduk olur takma bosvee
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zaten lafımı sözümü esirgemiyorum. Ama eşimden destek alamayınca Bn yoruluyorum ama kafam şuna takilmiyo deil kendi kulaklarımla duydum eşim kavga çıkarır huzursuzluk olur diye diyemedim aceba söylesem mi kayınvalidem arkamdan oda karnındaki çocukta sağ çıkmaz umarım dedi
Ne dedi nededi vallahi ben böyle şeyleri sırf ispatlamak için ses kaydı video falan çekme taraftarıyım hatta eve kamera bile yerleştirmeyi düşünüyorum yaaa allah kahretsin o kadını .hamilenin duası kabul olur derler rabbim tez kabul et bol e fenalık içi katran karası olmuş insanları el KAHHAR isminle cezalandir yarabbi sabi subyan bebekten ne istersin sen ya ayyy çok sinirlendim.solesende esin inanmaz bacim

Son düzenleme:

Viyan Dikici

Kayıtlı Üye
rank
Eski kafali insanlara bişey anlatamazsınız cnm ama soyle ilk bebeğini kaybettim bunu kaybetmek istemiyorum de.sana vercegi cvb bi sen mi hamile kaldın biz ne işler yapiyorduk olur takma bosvee
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne dedi nededi vallahi ben böyle şeyleri sırf ispatlamak için ses kaydı video falan çekme taraftarıyım hatta eve kamera bile yerleştirmeyi düşünüyorum yaaa allah kahretsin o kadını .hamilenin duası kabul olur derler rabbim tez kabul et bol e fenalık içi katran karası olmuş insanları el KAHHAR isminle cezalandir yarabbi sabi subyan bebekten ne istersin sen ya ayyy çok sinirlendim.solesende esin inanmaz bacim
Söyledim Dün bosver ne bakıyorsun cahil kadın takma sinirden söylemiş dedi kocada da iş yok tek başıma savaş veriyorum ya yemin ederim bunalımdayım

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Ben bi bilsem soruyuyorum orta yolu buluyorum diyo ne orta yolu ya elinin tersi ile istiyorsun bnei farkında değilsin ama hata benim neden daha seni savunmasını bilmeyen Bi adamdan cocuk yapıyorsun 😏😑
Ayni seyi dusunuyoruz demekki bunu dusunen tek bn degilmisim . Kendimi savunmktan kendi kndimin arkasinda durmktan yoruldum .

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum dua ederken benm kaynanayi da eklermisin müslümanın Müslüman kardesine etti dua kabul olurmus
😂😂😂😂cevap verincevap o size ne söylerse sizde cevabınıverin eşine mi söylüyor sende onun gibi inkaret ama cevap vermezsen essek gibi biniyorlar sırtına ben ilk hic sesimi çıkarmazdım kac yil esim bana hos yeter derdim baktim büyük ev bide kaynananin kaynanasi var ev içindeyim bana sert çıktı ben bu evde hizmetçi gibiyim falan filankac kez soyledi dayanamadım dedim seninevin ben sonradan geldim yapiyorum hele sen kendine hizmetçi diyon k. Bakma büyük ev tek basima yapamam dedim sustu daha neler neler cevap verdikçe gene el çekiyor lar yoksa essekmi sallih vallahi davranıyor lar

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
😂😂😂😂cevap verincevap o size ne söylerse sizde cevabınıverin eşine mi söylüyor sende onun gibi inkaret ama cevap vermezsen essek gibi biniyorlar sırtına ben ilk hic sesimi çıkarmazdım kac yil esim bana hos yeter derdim baktim büyük ev bide kaynananin kaynanasi var ev içindeyim bana sert çıktı ben bu evde hizmetçi gibiyim falan filankac kez soyledi dayanamadım dedim seninevin ben sonradan geldim yapiyorum hele sen kendine hizmetçi diyon k. Bakma büyük ev tek basima yapamam dedim sustu daha neler neler cevap verdikçe gene el çekiyor lar yoksa essekmi sallih vallahi davranıyor lar
Kuzum bende bir koca var anasını görünce 5 yaşındaki bebek oluveriyor anasina laf edersem kocam burnumdan getiriyor

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende bir koca var anasını görünce 5 yaşındaki bebek oluveriyor anasina laf edersem kocam burnumdan getiriyor
Ohooo yok vallah hele ben kocaya asla söylemezdim hemen kavga ederdi onlarla bazen gözüyle şahit olurdu oyle cevaplarını verirdi savunurdu beni hakkini yiyemem ben soylemezdim kavga cikar diye hasta olurdum odamda kimse sormazdim eşim bi anlardi cikardi derdi sizin insafiniz yokmu bi bakaydiniz bu kiza falan filan kaynanam aglardi derdi sen alıştıriyon diyecem utanmazsam ki bende öyle düşünürdüm onun yerinde olsam ama asla ben demezdim esime o gerekeni yapiyordu

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ohooo yok vallah hele ben kocaya asla söylemezdim hemen kavga ederdi onlarla bazen gözüyle şahit olurdu oyle cevaplarını verirdi savunurdu beni hakkini yiyemem ben soylemezdim kavga cikar diye hasta olurdum odamda kimse sormazdim eşim bi anlardi cikardi derdi sizin insafiniz yokmu bi bakaydiniz bu kiza falan filan kaynanam aglardi derdi sen alıştıriyon diyecem utanmazsam ki bende öyle düşünürdüm onun yerinde olsam ama asla ben demezdim esime o gerekeni yapiyordu
Kuzm ben söylemiyorum ki kocam evden çok anasına gidiyor yada kaynanam kocamın yanında kavga çıkarıyor kaynanam tek kalıyor beraber oturmak istiyor bende kabul etmiyorm kocamın yanında boşan git mi demedi bana hakaret mi etmedi ama ben cevap verince kocam beni sucluyor o büyük cevap veremezsin diye

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kuzm ben söylemiyorum ki kocam evden çok anasına gidiyor yada kaynanam kocamın yanında kavga çıkarıyor kaynanam tek kalıyor beraber oturmak istiyor bende kabul etmiyorm kocamın yanında boşan git mi demedi bana hakaret mi etmedi ama ben cevap verince kocam beni sucluyor o büyük cevap veremezsin diye
O zaman cnm suçun büyüğü eşinde insafsız bi kaynana ee arkasında oğul tabisana yüklenecek esin bir savunsun bakalim bi daha sana karisabilecekmi

Tüm sayfalar yüklendi.