Kilo alamamak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kilo alamamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,407 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo alamamak
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım 5 parmağın 5 i bir değil ki kıyaslama hiç başkalarıyla benim iki arkadaşım 45 kilo üstüne daha çıkamadı hele biri 39 kilo düşün hiç bi sorunu yok yediklerini de görsen obez olması lazım ama alamıyor bünyeleri öyle ☺️
Aynen bende ona şaşırıyorum zaten çok iyi yer normalde 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Belki onun metabolizması hizlı çalışıyordur cnm
Aynen canım olabilir çünkü çok yer eşim bakalım bir daha gidip baktıralım hastaneye

Fatma Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu sefer konu ben değilim ama eşim İnternette araştırdım pek birşey bulamadım eşim oldum olası zayıftı ama askerde iken bir tek kilo almış evlendikten sonrada baya kilo verdi şuan 63 kilo vitaminler ilaçlar aldık eczaneden iştah için falan tarifler yaptım kilo yapacak aklınıza ne gelirse ama bu işin yemekle değil sağlık problemi olduğunu düşünüyoruz artık doktor bir arkadaşı troid lerde sorun olabilir demiş kan alındı bakıldı falan hiçbirşey yok var mı etrafınızda böyle bir sorun yaşayan bağırsaklarda problem olabilir yazıyor
Benim tanıdığım bitane doktor var bitkilerden eliyle ilaç yapıyor eltim 45 kiloydu falan şimdi 57 yedi oldu çok yararlı yaptığı ilaç tavsiye ederim 👍

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bende ona şaşırıyorum zaten çok iyi yer normalde 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen canım olabilir çünkü çok yer eşim bakalım bir daha gidip baktıralım hastaneye
Nur eşimi alınca inceydi zarifti şimdi 110 kilo olmuş dedim bu ne zayıfla biraz ya kilolu olaydı ne yapardın beni hamileyim omu belli degil 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.