Kiz var dun eşime soylendim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa. tarafından oluşturulan Kiz var dun eşime soylendim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,983 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiz var dun eşime soylendim
Konbuyu başlatan Nisa.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya dediğin doğru ola bilir ama 13 yaşındaki oğlununda beni suclucani zannetmiyorum çünkü oda babasına çoğu zaman kiziyor ve benim kacsenedir cekdigimide biliyor bide can guvenligim demişken su konuda dedim sigortası yok yarın başıma bir is gelse bi dr gidipte muayne bile olamıyorum o bakimda yani binevi oda bir can güvenliği sayilmazmi yoksa diğer açıdan demedim zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zaten şimdiye kadar zaten çocuklarım için onu çektik onlar olmasa ben bukadar bile durmazdim ama benimde bazen savaşacak gücüm kalmıyor artik
Annelerin benim savaşacak gücüm kalmadı deme gibi bir lüksü yok canım o zaman dediğim gibi yap çocuklarını da al git. Senin kalmadı ise onların o yaşında eminim daha büyük sorunları vardır ev ve aile içinde cidden kendimden biliyorum sevgisiz bir aile yada sürekli tartışma olan bir evde büyümek çok zor bir şey . Senide anlıyorum ama oğlum böyle düşünmez deme bunu asla bilemezsin çünkü

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Birinci 20 oğlum 3 yaşındaki kızıma bakmayın beceremez açıkçası bende güvenemem bakamaz ve zaten bakmazda bazi isim oluyor bakmıyor herşey is bende 2 cidden oğlum epilepsisi vardi ben 7 senedir tedavi ettirdi ve daha yeni ilacı bile bıraktık 3 uçuşu hem her şeye ben kosayım çocukları ben buyuteyim eşinden çok ben babalık yapayım bide üstüne üstlük çalışayım ozaman o ne ise ayrıca ozaman o niye varki bence tabi bikadin calisabilir ama calismakda zorunda degil eğer o adam onunla calismadigini bilebile evlendiyse bence bir erkek çalışırken eşine çocuklarına bakmak zorunda ha tabi bayanda isterse calisabili ama bazi sebeplerden biz bayanlarda istesekde calisamiya biyoruz
Ee madem bırakıp çalışamıyordun da şimdi nasıl oldu da bırakıp gidebiliyorsun babasına?

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Şahsi fikrim çocukların büyükmüş zaten bırak adamı gir bi işe çalış evini geçindir. Sakın çocukları bırakmak gibi bir hataya düşme hiçbir anne çocuklarından kolay kolay vazgeçemez ve hiçbir baba annenin yerini tutamaz. Çocuklar babayı bi tarafa atabilir ama annenin yaptığını unutmaz

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Annelerin benim savaşacak gücüm kalmadı deme gibi bir lüksü yok canım o zaman dediğim gibi yap çocuklarını da al git. Senin kalmadı ise onların o yaşında eminim daha büyük sorunları vardır ev ve aile içinde cidden kendimden biliyorum sevgisiz bir aile yada sürekli tartışma olan bir evde büyümek çok zor bir şey . Senide anlıyorum ama oğlum böyle düşünmez deme bunu asla bilemezsin çünkü
Ayşenur

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Şahsi fikrim çocukların büyükmüş zaten bırak adamı gir bi işe çalış evini geçindir. Sakın çocukları bırakmak gibi bir hataya düşme hiçbir anne çocuklarından kolay kolay vazgeçemez ve hiçbir baba annenin yerini tutamaz. Çocuklar babayı bi tarafa atabilir ama annenin yaptığını unutmaz
Adam kadını çalışmıyorken kabul etmişse kadının çalışmasına gerek yokmuş öyle diyor 🤷🏻‍♀️

süreyya çay

Kayıtlı Üye
rank
k
Kizlar ben esim sürekli fabrikayavgiriyor sonra beğenmiyor çıkıyor öyle kaç fabrika değiştirdi gine bu hafta baska bir fabrikaya gidecekti bussuru evrak çıkarttı he tabi bu evraklarda bedava olmuyor buseverde bu fabrikaya gitmekten vazgeç geçmiş neymiş çalışma saati çökmüş yani anlicaginiz heryerde bir kulp buluyor tabi basta bana söylemedi bana hep yalan söylüyor bide didecem bu hafta diye
yalan soyluyor yani sikistirmasam gine yalan soyluyecekti anlicaginiz buna bağırdım çağırdım evden aksam kapiyi çarptım çıktım gece 11 kadar sokak varlar da kaldım sonradan esim ariyor kaynin ariyorum hiç birinin telefonunu açmadım sonra kaynatam beni bi arkadaşım var onun evine gitmiş beni sormuşlar burdami diye çünkü ben o arkadaşım la 18 senedir bayağı yakin dostus oda bende degil demiş kaynatamda rica etmiş zeynepi bi ararmısın nerdeyse tek bize gelsin yani anlicaginiz kaynatam telaslanmis bende aslında kaynatam ları cokseverim herneyse arkadaş beni aradi evine git bak kaynatan korku içinde seni araiyor diye hadi sırf arkadaşımı ve kaynatami kırmamak için kaynatamin evine gittim ve bugece burada kaldim sim ben ne düşünüyorum biliyormusunuz acaba bugün eşyalarımı toplayip babamın evinemi gitsem çocuklarına babasinin başına atip diye düşünüyorum vallahi bıktım bu adamın yalanlarindan ilgisiz liginden bana kocalık yapmiyor hiç iyi biryaniyok geçen hastaneye gittim hastalandım sigortam olmadiggi içi dr bakmadı bile bana yani benim buadamin yanında can guvenligim bileyok başıma yolda birşey gelse yani hastaneye gidip gorunemicem bile artık dr insafına kalmış bakarsa bakar yani ben bu adamı napayım siz soyleyim belki sizin bana bereceginis cevaplar benim napicagima karar veririm çünkü ben artık artık ne yapsam bibilemiyom biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
kocana kızıp cocuklarını mı cezalandırıyosun hayret.hastaneye gıttıgınde kım bakmıyo.vezneye öde cüzzi miktar alıyolar bakıt kendini.senin gidesin varmış yalnız başına gitmişsin.kız çocugu ya 3 adamın oldugu evde bırakılırmı tü sana.ben evi terketsem çocuk bırakmayı birak bi sidikli bezini bile bırakmam orda.

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
Adam kadını çalışmıyorken kabul etmişse kadının çalışmasına gerek yokmuş öyle diyor 🤷🏻‍♀️
Aslinda oyledemedim belki siz yanlış anlamissinizdir diyorumki beni alirkan calismadigimi zaten biliyordu zaten ben bikadinin çalışma masinada karşı degilim doğru mantikli ama söylede birdurum var eğer çocuğumuza bakacak kimse yoksa hele bide kucukse çocuğunuz istesenizde calisamasasinizda su bu konu da benindüşüncem evet bir erkek evleniyorsa eğer çocuk yapmaya göze alıyorsa çalışıp ailesine bakmak zorunda ama bi es heleki cokucuk çocuğu varsa ve bakanida yoksa çalışmak zorunda eğil bu benim dusuncem

Tüm sayfalar yüklendi.