Kiz var dun eşime soylendim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa. tarafından oluşturulan Kiz var dun eşime soylendim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,996 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiz var dun eşime soylendim
Konbuyu başlatan Nisa.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Siz beni yanlış anladınız ben diyorum ki tamam böyle kabul etti, yapması da lazım ama maalesef erkek milleti önce kapıda yatar yalvarırı evlen evlen diye sonra sorumluluktan kaçmak için her şeyi yapar insan önce kendine güvenmeli.Adam çalışmıyor işte 20 senedir çekeceğinize hem de yaşınız gençken keşke adamı bekleyeceğinize çalışsaydınız sonra da adamın salsaydınız ipini gitseydi.Ben mesela 4 senelik evliyim adamı bi tarttım kendimi denedim kendi başıma bir çocuğa bakabilecek durumda olduğum için çocuk yaptım.Tamam bunları geçelim geçmişe çare yok hem çocuklarınıza bakan yoksa şimdi de o tembel adama bırakıp gitmeyi düşünüyorsunuz o zaman ne manası kaldı hayatınızı o adamı bekleyerek geçirmenin? Hem o çocukların günahı neydi? Onun yanında ne yiyip ne içecekler? Akıllansa zaten şimdiye akıllanırdı siz 40sanız onunda vardır yaşı çocuklarınızı bırakmak ona ceza olmaz aksine size düşman olurlar.Ben sizin için diyorum çok geç değil maddi gücünüzü elinize aldıktan sonra çocuklarınızla mutlu mesut yaşarsınız.Bizim burada kadınlar mesela evde boncuk diziyorlar, instagramdan dantel satıyorlar, keçeden süs yapıyorlar ya da evlerine çocuk alıp bakıyorlar illaki mesaili çalışmaya gerek yok
Kız aslında aynı şeyi konuşuyoruz arkadaşın aklı yeni gelmiş bu zamana kadar düzelir diye sabretmiş ama düzelmeyince bişeyler yapmak istiyor 20 sene önceki durumlarla şimdiki zaman biraz zor kıyaslanır. Şimdi kadın eşi çalışmaz kendi çalışırsa adam rahatlığa alışmış zaten daha çok alıştırır o yüzden evliyken değil de boşandıktan sonra çalışması daha mantıklı çünkü adamın çalışmaya yüzü yok bu sefer karısını zorlayacak bana bakacaksın para getireceksin diye. Çocuk bırakma konusunda hem fikiriz çocuk asla bırakılmaz hiçbir annede kabul etmez zaten çocukların aklı yetiyor annelerine tamamen düşman olurlar sorumsuz bir babaya çocuk emanet edilmez.

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Ay çok sağol canım benim Allah razı olsun ya🤲🏻❤️ . Amin canım amin cümlemizin evlatlarının ömrü uzun bahtları da güzel olsun inşallah 🤲🏻. İyi olmuştu yine kötü sanırım beni arayıp bana anlatıyorlsr en son bende patladım onlara çocuk gibi ne ta ordan bana söylüyorsunuz alın birbirinizi karşınıza öyle konuşun olmadı boşanın hiç olmadı evlilik terapistine gidin siye bağırdım çağırdım ya geçen eve gittiğim de heryer her yerdeydi sinirden mutfak kapısının camını filan kırmış babam o ara parmağı filan komple kesilmiş daha neler neler.. 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay o kadar güzel anlatmışsın ki kuzum valla
Benimde annem babam tartisirdi Ayşenur ne bilim hiç sevmezdim başka odaya gider kulaklarıma pamuk tikardim ne deyim Allah annenle babanın arasına muhabbet versin duzelirler İnsAllah

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
Siz beni yanlış anladınız ben diyorum ki tamam böyle kabul etti, yapması da lazım ama maalesef erkek milleti önce kapıda yatar yalvarırı evlen evlen diye sonra sorumluluktan kaçmak için her şeyi yapar insan önce kendine güvenmeli.Adam çalışmıyor işte 20 senedir çekeceğinize hem de yaşınız gençken keşke adamı bekleyeceğinize çalışsaydınız sonra da adamın salsaydınız ipini gitseydi.Ben mesela 4 senelik evliyim adamı bi tarttım kendimi denedim kendi başıma bir çocuğa bakabilecek durumda olduğum için çocuk yaptım.Tamam bunları geçelim geçmişe çare yok hem çocuklarınıza bakan yoksa şimdi de o tembel adama bırakıp gitmeyi düşünüyorsunuz o zaman ne manası kaldı hayatınızı o adamı bekleyerek geçirmenin? Hem o çocukların günahı neydi? Onun yanında ne yiyip ne içecekler? Akıllansa zaten şimdiye akıllanırdı siz 40sanız onunda vardır yaşı çocuklarınızı bırakmak ona ceza olmaz aksine size düşman olurlar.Ben sizin için diyorum çok geç değil maddi gücünüzü elinize aldıktan sonra çocuklarınızla mutlu mesut yaşarsınız.Bizim burada kadınlar mesela evde boncuk diziyorlar, instagramdan dantel satıyorlar, keçeden süs yapıyorlar ya da evlerine çocuk alıp bakıyorlar illaki mesaili çalışmaya gerek yok
Bende öyle ev isi çok aradim dediğimiz gibi yaptım ama bizim buralarda pek öyle ev isi bulunmuyor bi ara kıyafet getirmiyordu onu evde temizliyordum iplerini falan üc beş demiyorum yapıyordum sonra daha burdaya kimse getirmedi zaten

İs getirmediler buraya

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle ev isi çok aradim dediğimiz gibi yaptım ama bizim buralarda pek öyle ev isi bulunmuyor bi ara kıyafet getirmiyordu onu evde temizliyordum iplerini falan üc beş demiyorum yapıyordum sonra daha burdaya kimse getirmedi zaten

İs getirmediler buraya
Hayat hiç adil değil farkındayım, herkesin ortamı yaşamı farklı.Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah yolunuzu açık etsin.Bu zamana kadar sıkıntı çekmişsiniz bundan sonra kolaylıklar dilerim size kırılmamışsınızdır bana inşAllah 😊 Atamız bize o kadar çok hak bırakmış ki o şimdi çok ileri gördüğümüz İngitere’de kadınlar vitrine çıkarılıp erkekler tarafından seçilirken bize seçme şansı vermiş.Peygamberimiz keza bizi göklere çıkarmış.Bütün bunlara rağmen biz kadınların kaderlerini bir erkeğin ellerine bırakması, içine kapanması, erkekler tarafından kısıtlanması, ezilmesi, itilip kakılması, ikinci sınıf görülmesi beni gerçekten çok üzüyor çünkü biz çok güçlüyüz ve o kadar çok emek veriyoruz ki.Erkek üçlü koltukta telefon oynarken biz bir sürü iş hallediyoruz.Güzel yaşamayı onlardan fazla hakediyoruz 🙏🏼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimde annem babam tartisirdi Ayşenur ne bilim hiç sevmezdim başka odaya gider kulaklarıma pamuk tikardim ne deyim Allah annenle babanın arasına muhabbet versin duzelirler İnsAllah
Ay küçükken bende öyle yapardım biliyor musun ama sanki sezleri kulağımdan hiç gitmiyor gibi gelirdi bana . Bazen sırf bu yüzden bile çok kızıyorum onlara . Amin canım amin

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Ya abla 40 yaşındaymışsin senin bu yaşında yaşadığın şeyi ben 25 yaşında yaşıyorum bu erkekler niye böyle eşin kaç yaşında bunca zaman nasıl dayandın ne yediniz içtiniz

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
Ya abla 40 yaşındaymışsin senin bu yaşında yaşadığın şeyi ben 25 yaşında yaşıyorum bu erkekler niye böyle eşin kaç yaşında bunca zaman nasıl dayandın ne yediniz içtiniz
Yacanim söyle soyleyeyim esim benim boyacı genelde gidiyor ama herzaman boya isi olmuyor kışın bazi çalışıyor bazi çalışamıyorum hep genelde kaynatam gil yardımda bulunuyordu ama şimdi buaralar onların elinde sıkışık eşime diyiyorum bi adam akilli ise gir oda kactane fafrikaya girdi çıktı hiç biyeri beğen miyor he bide boyaya gitse bile sigorta yok e herzaman is olmuyor ben bunu 20 senedir çekiyorum çocuklarım hep yok lük içinde büyüdü yani kaynatam dayardim etmeseydin nasıl gecinirdik bilmem ama yardimyardımda nereye kadar onlar bugün var yarinyok hiç bisekilde sigortadan yararlanamiyok 3 gun gidiyorsa besgun yatıyor bana buhafta ise gidemedim isbakmaya bikacyere gitti noldu şuanda 100tl den evde baska param yok su hayat şartlarını görüyorsunuz geçinmek nekadar zor 20 sene öncesi. şartları bukadar zordegildi ozaman herşey daha kolaydi

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Yacanim söyle soyleyeyim esim benim boyacı genelde gidiyor ama herzaman boya isi olmuyor kışın bazi çalışıyor bazi çalışamıyorum hep genelde kaynatam gil yardımda bulunuyordu ama şimdi buaralar onların elinde sıkışık eşime diyiyorum bi adam akilli ise gir oda kactane fafrikaya girdi çıktı hiç biyeri beğen miyor he bide boyaya gitse bile sigorta yok e herzaman is olmuyor ben bunu 20 senedir çekiyorum çocuklarım hep yok lük içinde büyüdü yani kaynatam dayardim etmeseydin nasıl gecinirdik bilmem ama yardimyardımda nereye kadar onlar bugün var yarinyok hiç bisekilde sigortadan yararlanamiyok 3 gun gidiyorsa besgun yatıyor bana buhafta ise gidemedim isbakmaya bikacyere gitti noldu şuanda 100tl den evde baska param yok su hayat şartlarını görüyorsunuz geçinmek nekadar zor 20 sene öncesi. şartları bukadar zordegildi ozaman herşey daha kolaydi

İnan çok üzüldüm senin yazdığını görünce 20 sene sonra ben gibi geldi bana benim eşimde öyle sürekli kavga dövüş bı huzursuzluk iş beğenmiyor beğenmediği işe gitmez ondan girer ondan çıkar hiç sebat etmez valla her günüm ağlamakla geçiyor 1 yaşında çocuk var sirf babasını bilsn babasız olmasın diye katlanıyorum senin yine kayınpederin yardım ediyormuş Allah razı olsun bize bizimkiler yardım ediyor tabi dediğin gibi ne zaman a kadar Allah'ım hepimize yardım etsin

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
İnan çok üzüldüm senin yazdığını görünce 20 sene sonra ben gibi geldi bana benim eşimde öyle sürekli kavga dövüş bı huzursuzluk iş beğenmiyor beğenmediği işe gitmez ondan girer ondan çıkar hiç sebat etmez valla her günüm ağlamakla geçiyor 1 yaşında çocuk var sirf babasını bilsn babasız olmasın diye katlanıyorum senin yine kayınpederin yardım ediyormuş Allah razı olsun bize bizimkiler yardım ediyor tabi dediğin gibi ne zaman a kadar Allah'ım hepimize yardım etsin
Yardım almiyonuzmi devletten para gibi

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
Yardım almiyonuzmi devletten para gibi
Yok almıyoruz de daha yeni sosyal yardimlasmaya başvurdum ama kabul ederlermi bilmiyorum

Sende bendensin desene insan artık bisure sonra kaldiramiyor hayattan biikiyorsun bu nebici yaşam diyorsun her şeyi kafana takar oluyorsun necgen cok anlamamisim demekki ama artık kaldiramiyorum hep başkalarına bakarak imreniyorsun

Bide bu yetmezmisgibi kocanın ilgisizliği sadece kendini düşünmesi bütün cocuklailgili sorumluklari bende oyetmezmis gibi öyle sosyal yasantimizda yok bendee hangi birinden sayayım bazel kafayi yiyecekmisim gibi hissediyorum bunaldım artik

Bide bu yetmezmisgibi kocanın ilgisizliği sadece kendini düşünmesi bütün cocuklailgili sorumluklari bende oyetmezmis gibi öyle sosyal yasantimizda yok bendee hangi birinden sayayım bazel kafayi yiyecekmisim gibi hissediyorum bunaldım artik

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.