Kiz var dun eşime soylendim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa. tarafından oluşturulan Kiz var dun eşime soylendim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,996 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiz var dun eşime soylendim
Konbuyu başlatan Nisa.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Adam kadını çalışmıyorken kabul etmişse kadının çalışmasına gerek yokmuş öyle diyor 🤷🏻‍♀️
Yok yanlış anlamışsın adamla evliyken adam çalışmayıp benmi çalışıp ona bakacağım hemde çocuk bakıp ev işi yapacağım diyor bu konuda çok haklı. Benim dediğimde boşanıp kendine bir hayat kurması

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
k

kocana kızıp cocuklarını mı cezalandırıyosun hayret.hastaneye gıttıgınde kım bakmıyo.vezneye öde cüzzi miktar alıyolar bakıt kendini.senin gidesin varmış yalnız başına gitmişsin.kız çocugu ya 3 adamın oldugu evde bırakılırmı tü sana.ben evi terketsem çocuk bırakmayı birak bi sidikli bezini bile bırakmam orda.
Valla öderim o miktarı ama olmayınca odeyemiyorsun iste ben gittim hastaneye bitek yolparamla bende ödeme yapmamı istediler olmadığı için odeyemedim kendinede baktiramadim acikcasi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla ben gine çok sabirli bir kadinmisimki buadami her yaptığını 20 yildir çocuklarım dan vaz gecemedigim için çektim ama artık bilmiyorum yasin verdi geregimi bilmiyorum artık kaldıramıyorum sanki kendinede hassizlik yapiyormusum gibi hissediyorum

Son düzenleme:

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Yok yanlış anlamışsın adamla evliyken adam çalışmayıp benmi çalışıp ona bakacağım hemde çocuk bakıp ev işi yapacağım diyor bu konuda çok haklı. Benim dediğimde boşanıp kendine bir hayat kurması
Ben de adama baksın demiyorum ama evde adamın ağzına bakmaktan daha iyi değil mi yine de

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
Ben de adama baksın demiyorum ama evde adamın ağzına bakmaktan daha iyi değil mi yine de
Sundan emin ol ben çalışmaya başlasam bundan daha beter olurum zaten çalışmaya gonluyok bide dort gozle bekler bana versin bana yedirsin durum bundan da kötüye gider ben ascok kocamı taniyorsa bu net he bide bu arada 3 yaşındaki kızıma bakanda yok zaten kaynanam var ama oda çok yaşlı bakacak durumda degil orasida ayrı mesele tabi bende isterim birileri çocuguma baksın adama bende muhtaç olmayın ama olmayınca olmuyor

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Sundan emin ol ben çalışmaya başlasam bundan daha beter olurum zaten çalışmaya gonluyok bide dort gozle bekler bana versin bana yedirsin durum bundan da kötüye gider ben ascok kocamı taniyorsa bu net he bide bu arada 3 yaşındaki kızıma bakanda yok zaten kaynanam var ama oda çok yaşlı bakacak durumda degil orasida ayrı mesele tabi bende isterim birileri çocuguma baksın adama bende muhtaç olmayın ama olmayınca olmuyor
Adam tembel çalışmıyorsa daha çok işine gelir hiç çalışmaz karı eli gözler bu seferde para vermiyor diye kavgalar çıkar
Siz beni yanlış anladınız ben diyorum ki tamam böyle kabul etti, yapması da lazım ama maalesef erkek milleti önce kapıda yatar yalvarırı evlen evlen diye sonra sorumluluktan kaçmak için her şeyi yapar insan önce kendine güvenmeli.Adam çalışmıyor işte 20 senedir çekeceğinize hem de yaşınız gençken keşke adamı bekleyeceğinize çalışsaydınız sonra da adamın salsaydınız ipini gitseydi.Ben mesela 4 senelik evliyim adamı bi tarttım kendimi denedim kendi başıma bir çocuğa bakabilecek durumda olduğum için çocuk yaptım.Tamam bunları geçelim geçmişe çare yok hem çocuklarınıza bakan yoksa şimdi de o tembel adama bırakıp gitmeyi düşünüyorsunuz o zaman ne manası kaldı hayatınızı o adamı bekleyerek geçirmenin? Hem o çocukların günahı neydi? Onun yanında ne yiyip ne içecekler? Akıllansa zaten şimdiye akıllanırdı siz 40sanız onunda vardır yaşı çocuklarınızı bırakmak ona ceza olmaz aksine size düşman olurlar.Ben sizin için diyorum çok geç değil maddi gücünüzü elinize aldıktan sonra çocuklarınızla mutlu mesut yaşarsınız.Bizim burada kadınlar mesela evde boncuk diziyorlar, instagramdan dantel satıyorlar, keçeden süs yapıyorlar ya da evlerine çocuk alıp bakıyorlar illaki mesaili çalışmaya gerek yok

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kaç gündür yazacam sana kafamı kasiyacak zamanın yok bıktım bu yoğunluktan neyse kayranin doğum gününu kutlayacaktim kaç gün geçti yaş hayırlı güzel yaşları olsun Paşa'nın ömrü uzun kaderi bahtı güzel olsun bide anneni babanı soracaktım araları duzeldimi
Ay çok sağol canım benim Allah razı olsun ya🤲🏻❤️ . Amin canım amin cümlemizin evlatlarının ömrü uzun bahtları da güzel olsun inşallah 🤲🏻. İyi olmuştu yine kötü sanırım beni arayıp bana anlatıyorlsr en son bende patladım onlara çocuk gibi ne ta ordan bana söylüyorsunuz alın birbirinizi karşınıza öyle konuşun olmadı boşanın hiç olmadı evlilik terapistine gidin siye bağırdım çağırdım ya geçen eve gittiğim de heryer her yerdeydi sinirden mutfak kapısının camını filan kırmış babam o ara parmağı filan komple kesilmiş daha neler neler.. 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Siz beni yanlış anladınız ben diyorum ki tamam böyle kabul etti, yapması da lazım ama maalesef erkek milleti önce kapıda yatar yalvarırı evlen evlen diye sonra sorumluluktan kaçmak için her şeyi yapar insan önce kendine güvenmeli.Adam çalışmıyor işte 20 senedir çekeceğinize hem de yaşınız gençken keşke adamı bekleyeceğinize çalışsaydınız sonra da adamın salsaydınız ipini gitseydi.Ben mesela 4 senelik evliyim adamı bi tarttım kendimi denedim kendi başıma bir çocuğa bakabilecek durumda olduğum için çocuk yaptım.Tamam bunları geçelim geçmişe çare yok hem çocuklarınıza bakan yoksa şimdi de o tembel adama bırakıp gitmeyi düşünüyorsunuz o zaman ne manası kaldı hayatınızı o adamı bekleyerek geçirmenin? Hem o çocukların günahı neydi? Onun yanında ne yiyip ne içecekler? Akıllansa zaten şimdiye akıllanırdı siz 40sanız onunda vardır yaşı çocuklarınızı bırakmak ona ceza olmaz aksine size düşman olurlar.Ben sizin için diyorum çok geç değil maddi gücünüzü elinize aldıktan sonra çocuklarınızla mutlu mesut yaşarsınız.Bizim burada kadınlar mesela evde boncuk diziyorlar, instagramdan dantel satıyorlar, keçeden süs yapıyorlar ya da evlerine çocuk alıp bakıyorlar illaki mesaili çalışmaya gerek yok
Ay o kadar güzel anlatmışsın ki kuzum valla

Tüm sayfalar yüklendi.