Siz beni yanlış anladınız ben diyorum ki tamam böyle kabul etti, yapması da lazım ama maalesef erkek milleti önce kapıda yatar yalvarırı evlen evlen diye sonra sorumluluktan kaçmak için her şeyi yapar insan önce kendine güvenmeli.Adam çalışmıyor işte 20 senedir çekeceğinize hem de yaşınız gençken keşke adamı bekleyeceğinize çalışsaydınız sonra da adamın salsaydınız ipini gitseydi.Ben mesela 4 senelik evliyim adamı bi tarttım kendimi denedim kendi başıma bir çocuğa bakabilecek durumda olduğum için çocuk yaptım.Tamam bunları geçelim geçmişe çare yok hem çocuklarınıza bakan yoksa şimdi de o tembel adama bırakıp gitmeyi düşünüyorsunuz o zaman ne manası kaldı hayatınızı o adamı bekleyerek geçirmenin? Hem o çocukların günahı neydi? Onun yanında ne yiyip ne içecekler? Akıllansa zaten şimdiye akıllanırdı siz 40sanız onunda vardır yaşı çocuklarınızı bırakmak ona ceza olmaz aksine size düşman olurlar.Ben sizin için diyorum çok geç değil maddi gücünüzü elinize aldıktan sonra çocuklarınızla mutlu mesut yaşarsınız.Bizim burada kadınlar mesela evde boncuk diziyorlar, instagramdan dantel satıyorlar, keçeden süs yapıyorlar ya da evlerine çocuk alıp bakıyorlar illaki mesaili çalışmaya gerek yok