Kiz var dun eşime soylendim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa. tarafından oluşturulan Kiz var dun eşime soylendim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,996 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiz var dun eşime soylendim
Konbuyu başlatan Nisa.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yacanim söyle soyleyeyim esim benim boyacı genelde gidiyor ama herzaman boya isi olmuyor kışın bazi çalışıyor bazi çalışamıyorum hep genelde kaynatam gil yardımda bulunuyordu ama şimdi buaralar onların elinde sıkışık eşime diyiyorum bi adam akilli ise gir oda kactane fafrikaya girdi çıktı hiç biyeri beğen miyor he bide boyaya gitse bile sigorta yok e herzaman is olmuyor ben bunu 20 senedir çekiyorum çocuklarım hep yok lük içinde büyüdü yani kaynatam dayardim etmeseydin nasıl gecinirdik bilmem ama yardimyardımda nereye kadar onlar bugün var yarinyok hiç bisekilde sigortadan yararlanamiyok 3 gun gidiyorsa besgun yatıyor bana buhafta ise gidemedim isbakmaya bikacyere gitti noldu şuanda 100tl den evde baska param yok su hayat şartlarını görüyorsunuz geçinmek nekadar zor 20 sene öncesi. şartları bukadar zordegildi ozaman herşey daha kolaydi
E o 20 yaşında ki çocuk 13 yaşında ki çocuk ne yapıyor peki yani hiç bir ihtiyacları yok kurban olurum onlara ya resmen göz göre göre her şeyden mahrum mu kalıyorlar onlar şimdi 🥺🥺

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
E o 20 yaşında ki çocuk 13 yaşında ki çocuk ne yapıyor peki yani hiç bir ihtiyacları yok kurban olurum onlara ya resmen göz göre göre her şeyden mahrum mu kalıyorlar onlar şimdi 🥺🥺
Zaten 13 yaşım dakika oğlum küçükken hep onun bunun eskisiyle büyüdü ona pek birşey alamadim büyük oglumdada 11 yaşına kadar hep babaannesigil karşıladı üstünü başını ozaman kaynanam gille birlikte ta sonra esim eve para vermediği için kaynanam gilden ayrıldık belki kendi ayaklarının üstünde dururdiye ayrıldıktan sonra gine kaynanam gilden allah razi olsun ellerini uzerimizden cekmediler zaten buzamana kadar hep onların sayesinde buraya kadar geldik ama az ama çok yardım ettiler bize

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Zaten 13 yaşım dakika oğlum küçükken hep onun bunun eskisiyle büyüdü ona pek birşey alamadim büyük oglumdada 11 yaşına kadar hep babaannesigil karşıladı üstünü başını ozaman kaynanam gille birlikte ta sonra esim eve para vermediği için kaynanam gilden ayrıldık belki kendi ayaklarının üstünde dururdiye ayrıldıktan sonra gine kaynanam gilden allah razi olsun ellerini uzerimizden cekmediler zaten buzamana kadar hep onların sayesinde buraya kadar geldik ama az ama çok yardım ettiler bize
Allah razı olsun onlar dan da canım rabbim eşine de hidayet versin ne diyim bu düşüncesizlik

Tüm sayfalar yüklendi.