Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mira nehir tarafından oluşturulan Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,492 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 5+4 te kese görülür mü ? Ve kalp atışı duyulur mu??
Konbuyu başlatan Mira nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SosyalAnne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kese gorune bilir ama.bebek gorunmez onun icin erken ( bebekten kastimKesenin icinde minik bir kesede kalp )
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alttan ultrason aslinda dusuge de sebebiyet oluyor . Zorunlu olmadikca hic bir doktorda yapmiyor bunu bebek dusmanlari hariç tabi . Daha kucuk tutunma yerlesme asamasindaki olan bebegi alttan baktirmak cok ama cok tehlikeli 38 haftalik hamilelik surem icerisinde ilk aylar doktorumu secemedim 4 dr gezdim ama hic biride alttan muayne etmedi 6 haftalikti kese gorundu 7 haftalik kontrol istedi bebek gorundu 8 haftalik kalp atisini saniyelik dinletti onun bile bebegi etkiledigini soyledi . Dikkat edin usgde karniniza baktigi alette bile titresimli dalgalar veriyo
Alakası yok hanmefendi bu korkutmaktan başka bişey değil tüp bebek ile hamıle kaldım ilk kese için vajınal ultrasonla baktlar snra bi hfta snra kalp atışı içinde vajinal ultrasnla baktılar hiç skmtı yaşamadm doktorum prof. Ve çok başarılı bilgili birisi sizi korktmşlar düşükle alakası yk bunun zaten o ultrason çubuğu bebeğnze dokunamıyor bile düşkle alakası nedir. Ayrca dün az bi kanamam oldu hastaneye gittim 11 haftadaym yine alttan ultrasnla baktılar daha net görünüyo herşey gayette sağlıklydı. Düşük tehlkesi alttan muayeneye bağlysa hiç ilşkyede girmesn kimse aynı şey bazı dktrlarn işine ne gelrse artk yanlş yönlendrme yapmayn ltfen düşmanlk falan saçma kelimeler👎

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Alakası yok hanmefendi bu korkutmaktan başka bişey değil tüp bebek ile hamıle kaldım ilk kese için vajınal ultrasonla baktlar snra bi hfta snra kalp atışı içinde vajinal ultrasnla baktılar hiç skmtı yaşamadm doktorum prof. Ve çok başarılı bilgili birisi sizi korktmşlar düşükle alakası yk bunun zaten o ultrason çubuğu bebeğnze dokunamıyor bile düşkle alakası nedir. Ayrca dün az bi kanamam oldu hastaneye gittim 11 haftadaym yine alttan ultrasnla baktılar daha net görünüyo herşey gayette sağlıklydı. Düşük tehlkesi alttan muayeneye bağlysa hiç ilşkyede girmesn kimse aynı şey bazı dktrlarn işine ne gelrse artk yanlş yönlendrme yapmayn ltfen düşmanlk falan saçma kelimeler👎
Biraz arastirirsaniz nedemek.istedigimi anlarsiniz 👍

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank

Şuan 11+4hamileyim önceki gece azda olsa kanamam oldu acile gittim yine alttan ultrasonla bakıldı bunca doktor bilmiyormu durumu hanımefendi araştırmamak nedemek yahu bizde yaşadık anlatırıyorz zaten boş kafamıza göre konuşmıyorz 4 sene içnde o kadar çok doktota gittimki alanında çok iyilerde oldu hiç biri bu konuda sakıncalı demedi sakınca olsa insanlar aptak değil neden bebek düşmanı olsnda bu bölmde doktorlk yapsınlar saçma konuşmşsunuz .. araştırmak derken yaşananlar dahaönemli siz terch etmemişsinzdir o ayrı korkmuşunzdur araştırmalarınuza göre .. vajınal ultrason daha nettir herşey daha net görünür rahimde kesede bebekte zaten ultrason çubuğunun bebeğe dokunma ihtimali bile yoktur nasl düşük sebebi olsun araştırmalarınz tam olmamş belliki. İlişki yaşandığjndada bu böyledir ultrasonda aynıdır bebeğe dokunmak gibi durum söz konusu olmaz rahim girişi o kdr kısa değildir .

Şuan 11+4hamileyim önceki gece azda olsa kanamam oldu acile gittim yine alttan ultrasonla bakıldı bunca doktor bilmiyormu durumu hanımefendi araştırmamak nedemek yahu bizde yaşadık anlatırıyorz zaten boş kafamıza göre konuşmıyorz 4 sene içnde o kadar çok doktota gittimki alanında çok iyilerde oldu hiç biri bu konuda sakıncalı demedi sakınca olsa insanlar aptak değil neden bebek düşmanı olsnda bu bölmde doktorlk yapsınlar saçma konuşmşsunuz .. araştırmak derken yaşananlar dahaönemli siz terch etmemişsinzdir o ayrı korkmuşunzdur araştırmalarınuza göre .. vajınal ultrason daha nettir herşey daha net görünür rahimde kesede bebekte zaten ultrason çubuğunun bebeğe dokunma ihtimali bile yoktur nasl düşük sebebi olsun araştırmalarınz tam olmamş belliki. İlişki yaşandığjndada bu böyledir ultrasonda aynıdır bebeğe dokunmak gibi durum söz konusu olmaz rahim girişi o kdr kısa değildir .
Bu üslupta konuşana kadar güzelce soyleyebilirdiniz canım öyle bişey yok diye bukadar tepkili cevaplar vermenize gerek yok herkes bildiğini konuşuyor burda sonuçta

• Beğen
Tepkiler: ...

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Bu üslupta konuşana kadar güzelce soyleyebilirdiniz canım öyle bişey yok diye bukadar tepkili cevaplar vermenize gerek yok herkes bildiğini konuşuyor burda sonuçta
Benim ilk cevabım değil bu ilkini okudunuzmu ? Ben yaşadıklarımı anlattım sanki yalan konuşuyorum gibi tepki alınca doğal olarak hararetlendim. Evet herkes yazıyor yorum ama doğru bilgi olmayabiliyor dimi araştırmak yetmiyor sonçta yazıları okudukça her kafadan olana inanılır gibi oluyor insanlarda korku oluşuyor panik yaptırmanın manası yok doktorlara bebek düşmanı denmesi kötü bi algı böyle denilmemeli neden kadın doğumcu oluyorlar o zaman tezat değilmi sizcede... ayrıca vajınal ultrason olayı düşğe sebep olmaz o çubuk bebeğe dokunmuyorki rahm girişine kadar gidiliyor doktorlar cahil değilki bilim ile mesleği bilen insanlar dimi. Bunlar çok kötü söylemler olduğu için bide bana iyi araştırın öyle konuşn gibi söylendği için bende tepki verdim umarm anlatabildm durumu. 🙃

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...