Kızlar Acil yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Kızlar Acil yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,977 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar Acil yardım
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
5 haftalık gebeyim ve 2 gündür devam eden aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı var düşük olabilir mi ? Eşim görevde olduğu için doktora gidemiyorum.

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

...

Moderator
Mod
rank
5 haftalık gebeyim ve 2 gündür devam eden aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı var düşük olabilir mi ? Eşim görevde olduğu için doktora gidemiyorum.
İlk haftalarda normal canım.Kanama yoksa korkma.bol bol dinlen.hamileliğimin başında benimde çok ağrım olmuştu.Şu an34 haftalık olacağız inşaAllah.

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım bende aynı durumu yaşamıştım bebegin tamamen oluşumu rahimin genişlemesiyle alakali bir durum sıcak su torbası koy beline kasıklarına rahatlatıyor ayaklarını sıcak tut endişelenmene gerek yok 🌸

Mama

Kayıtlı Üye
rank

Bu haftalarda bebek yerleşmekte olduğu için normal canım hatta biraz kanama da olabilir, yoğun bir kanama yoksa ve artık kasıkların dayanılmaz derecede ağrıyorsa sıkıntı vardır, dış gebelik, düşük vb... Telaş etme bir çok anne adayında yaşanan şeyler... Sağlıkla kucağına alman dileğiyle💕

Tüm sayfalar yüklendi.