Kızlar biliyormuydunuz???

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çocuklarm benim herşeyim tarafından oluşturulan Kızlar biliyormuydunuz??? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,066 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar biliyormuydunuz???
Konbuyu başlatan Çocuklarm benim herşeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya
O uykunun değerini ancak anneler anlar 😅😅 Allah'ım evlatlarımızı iyi eylesin her türlü kazadan beladan korusun inşallah
Aminnnnnnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲Ya evet 4 yılda 3 çocuk dogurdum uykuya hasretim resmen. Biraksalar günlerle uyurum😇
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bı gözün üstünde olur artık Allah beterinden korusun 🙏
Amin. Çok teşekkür ederim sizde dikkatli olun.benim düşdüyüm duruma düşmeyin 🥴🥴

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Aminnnnnnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲Ya evet 4 yılda 3 çocuk dogurdum uykuya hasretim resmen. Biraksalar günlerle uyurum😇
😂😂 Ben ilk iki oğlumu pes peşe dünyaya getirdim zordu sonra 8 yıl ara verdim minnak oğlum doğdu hala daha uykusuzluk çekiyorum dişiydi, burun tıkanıklığıydı geceleri yedi beni 😅 ve yine gebeyim yani uyumak çok isterdim 😂😂

😂😂 Ben ilk iki oğlumu pes peşe dünyaya getirdim zordu sonra 8 yıl ara verdim minnak oğlum doğdu hala daha uykusuzluk çekiyorum dişiydi, burun tıkanıklığıydı geceleri yedi beni 😅 ve yine gebeyim yani uyumak çok isterdim 😂😂
Sen zaten kendi kendine sıkmışsın 😆😆😆😆😆
4 cü de yürek ister maşallah 🙏🙏🙏
Ben de 2018 2019 2021
Bana peki neden 2020 yapmadın dediler o zaman korona virus ilacı yokdu ı o yüzden dedim😁😁😁😁

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar biliyormusunuz bebeyim 1 haftadır uyumuyordu çok aglıyodu artıq emmiyordu bagırsakları kurulduyordu çokkk kötüydü . Doktora götürdük hiç bir şey yok dedii.
Hocaya söyledik bir şey yok dedi. Ya napalım napalım. Artık dayanamıyorduk kucagımda kalmışdı yanı pış pışlamakdan uykusuzlukdan harab olmuşduk
Dün bizde Çöpçü deyilen adam var yani bebeklerin çocukların bogazlarında kalmış şeyleri çıkarıyor. Pek inanmazdık vallaha.
Neyse son çare götürdük. Bakdı 4 aylık dedi ne ola bilirki burnundan üfüledi yani kuvvetli.birde baktık nar çekirdeyi düştü. Yani gözlerimize inanamadık
Bir de bakdık böyle.
Eve geldim büyük oglum 3 buçuk yaşında itiraf etdi ben verdim anne diye.
Şimdi inanıyormusunuz kuzu olmuş saatlerce uyuyor emiyor oynuyor çok şükür dün saatlerce uyudu bende uyudum şimdi çok iyiyiz maşallah.
Şimdi düşünüyomda sizler yazıyonuz bebeyimiz uyuçuyor aglıyor emmihor diye belkide sizinde bebeklerinizin sorunu bu. Keşke sizde bir baktırsanız bu arada bebeyim 3 ay 18 günlük 🥰💗
Doktor nasıl muayene etti ki nar çekirdeğini göremedi ya

Doktor nasıl muayene etti ki nar çekirdeğini göremedi ya
Ya pedoqoqa gitdik. Kulagına bakdı başına bakdı ciyerini dinledi bıngıldagına baktı agzına baktı
Bu gogazının içinde imiş doktor nerden görsün yutgundugunda oraya sıkışmış vallaha inanmıyorduk ama oglum itiraf etdi ben verdim diye şimdide çok rahat uyuyor

😂😂 Hayatımız kaydı bide okul okuyorum bu kargaşada 😁
Ya helall olsun vallaha
Resmen sayılacak kadınlardan birisin ben de 3 çocukla 13 kişilik bir ailede kalıyorum temizlik bi dert çocuk bi dert kaynana bi dert görümce bidert kayın bidert elti bidert 😃😃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya pedoqoqa gitdik. Kulagına bakdı başına bakdı ciyerini dinledi bıngıldagına baktı agzına baktı
Bu gogazının içinde imiş doktor nerden görsün yutgundugunda oraya sıkışmış vallaha inanmıyorduk ama oglum itiraf etdi ben verdim diye şimdide çok rahat uyuyor
Canım çok geçmiş olsun 🙏❤️ gözünün önünden ayırma sakın canım benim kuzenim böyle di senin gibi bebek doğdu bı oğlu 3yasinda bebek uyurken 3yasindaki kumandayla kafasına vurdu ben şok oldum yapma sen abisin o küçücük dedim kuzenime dedim yanında dur yazık bebeğe bişey olur canımsın ya çok şaşırdım verilmiş sadaka varmış canım ya

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank

Ya helall olsun vallaha
Resmen sayılacak kadınlardan birisin ben de 3 çocukla 13 kişilik bir ailede kalıyorum temizlik bi dert çocuk bi dert kaynana bi dert görümce bidert kayın bidert elti bidert 😃😃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Ooo o baya zor sen baya güçlü bir kadınsın valla benim okulum yine kendi başıma ama onca kişi heleki birlikte yaşamak çok çok çok zor Allah yardımcın olsun 🙏🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar biliyormusunuz bebeyim 1 haftadır uyumuyordu çok aglıyodu artıq emmiyordu bagırsakları kurulduyordu çokkk kötüydü . Doktora götürdük hiç bir şey yok dedii.
Hocaya söyledik bir şey yok dedi. Ya napalım napalım. Artık dayanamıyorduk kucagımda kalmışdı yanı pış pışlamakdan uykusuzlukdan harab olmuşduk
Dün bizde Çöpçü deyilen adam var yani bebeklerin çocukların bogazlarında kalmış şeyleri çıkarıyor. Pek inanmazdık vallaha.
Neyse son çare götürdük. Bakdı 4 aylık dedi ne ola bilirki burnundan üfüledi yani kuvvetli.birde baktık nar çekirdeyi düştü. Yani gözlerimize inanamadık
Bir de bakdık böyle.
Eve geldim büyük oglum 3 buçuk yaşında itiraf etdi ben verdim anne diye.
Şimdi inanıyormusunuz kuzu olmuş saatlerce uyuyor emiyor oynuyor çok şükür dün saatlerce uyudu bende uyudum şimdi çok iyiyiz maşallah.
Şimdi düşünüyomda sizler yazıyonuz bebeyimiz uyuçuyor aglıyor emmihor diye belkide sizinde bebeklerinizin sorunu bu. Keşke sizde bir baktırsanız bu arada bebeyim 3 ay 18 günlük 🥰💗
Ayy Allah korumuş canım Rabbim göstermesin ciğere falan kaç saydı takılı kalsaydı boğazında çöpçü olayını ilk kez duydum ama rahat ettiyse bebek ne güzel 🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.