Çok teşekkür ederim. İnan ki çok zor günler geçirdik çok şükür geçdi artık dayanamıyordum aglıyordum kimin aklına gele bilirki. Abileri kardeşini seviyorlar işte sevdiyinden anne o da yesin diye verdim yazık dedi bir şey demedim hata bendeydiCanım çok geçmiş olsungözünün önünden ayırma sakın canım benim kuzenim böyle di senin gibi bebek doğdu bı oğlu 3yasinda bebek uyurken 3yasindaki kumandayla kafasına vurdu ben şok oldum yapma sen abisin o küçücük dedim kuzenime dedim yanında dur yazık bebeğe bişey olur canımsın ya çok şaşırdım verilmiş sadaka varmış canım ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet ya . Benimçektiyimi Allah biliyor bu arada 22 yaşındayım 18 yaşımdan bu zorlu hayata adım atdımmOoo o baya zor sen baya güçlü bir kadınsın valla benim okulum yine kendi başıma ama onca kişi heleki birlikte yaşamak çok çok çok zor Allah yardımcın olsun![]()

Evet azerbaycanda var.Ayy Allah korumuş canım Rabbim göstermesin ciğere falan kaç saydı takılı kalsaydı boğazında çöpçü olayını ilk kez duydum ama rahat ettiyse bebek ne güzel![]()
İnan gözümün önünde agzından fırladı burnuna üfledi agzından çıktı . Elime aldım elledim hala şübheliydim eve geldik şimdi dün oldu gece bu gün bakıyorum resmen gülücükler dagıtıyor etrafa emiyor uyuyor kıkıldıyor