Sorum var Kızlar bu bakar mısınız 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Kızlar bu bakar mısınız 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,800 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bu bakar mısınız 🤔
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı bayramlar kuzum 30. Haftadan beri yalancı sancılar var karnım hâlâ inmedi

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mrb annişler nasılsınız size bir sorum olacak kaç haftalikken karnınız aşağı ya doğru inmişti bide yalancı sancılar ne zaman başlıyor bilgi verir msniz iyi bayramlar bu arada canlarım❣️
Benim 35 den sonra aşağı inmişti kuzum. Yalancı sancılar da 27. Haftadan sonrs başlamıştı

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı bayramlar kuzum 30. Haftadan beri yalancı sancılar var karnım hâlâ inmedi
Ben 33 oldum kuzum karnım çok aşağı da gibi hissediyorum oturunca bacakları ma değiyor karnım sanki normal mi acaba kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim 35 den sonra aşağı inmişti kuzum. Yalancı sancılar da 27. Haftadan sonrs başlamıştı
Sağol tatlım bilgin icin cnn bide karnin aşağı indiğini tam nasıl anlıyorsun kuzum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben 33 oldum kuzum karnım çok aşağı da gibi hissediyorum oturunca bacakları ma değiyor karnım sanki normal mi acaba kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol tatlım bilgin icin cnn bide karnin aşağı indiğini tam nasıl anlıyorsun kuzum
Normal çiçeğim bebiş büyüdükçe karnında büyüyor doğal olarak. Oturduğun zaman değmesi gayet normal

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar