Kızlar çok üzgünüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Büşru tarafından oluşturulan Kızlar çok üzgünüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,409 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar çok üzgünüm
Konbuyu başlatan Büşru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Büşru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 bucuk hafta oluyo doğum yapalı ilk bebeğim sezeryan doğum yaptım. Narkozu çıkaramadım bir türlü üstümden atamıyorum hastanede bebeği biberonla beslemişler sütüm olmadığı için ve şimdi ne yaptımsa bebeğim meme yemiyo sadece canı isteyince tutuyo zorla yaptımmı inatlanıyo bende zorlamak istemiyorum ek olarak mama veriyorum bazen gece sabaha kadar uyumuyoruz zor geçiyo benim için aileler yanıma geldi destek için ama bana laf yaptıklarında çok üzülüyorum bakmıyosun illede meme ver die tutturmuşlar sanki hiç vermiyomuşum gibi bebeğime çok sahiplenmişler bebeğim anne kim belkide karıştırıyo ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm 😔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 bucuk hafta oluyo doğum yapalı ilk bebeğim sezeryan doğum yaptım. Narkozu çıkaramadım bir türlü üstümden atamıyorum hastanede bebeği biberonla beslemişler sütüm olmadığı için ve şimdi ne yaptımsa bebeğim meme yemiyo sadece canı isteyince tutuyo zorla yaptımmı inatlanıyo bende zorlamak istemiyorum ek olarak mama veriyorum bazen gece sabaha kadar uyumuyoruz zor geçiyo benim için aileler yanıma geldi destek için ama bana laf yaptıklarında çok üzülüyorum bakmıyosun illede meme ver die tutturmuşlar sanki hiç vermiyomuşum gibi bebeğime çok sahiplenmişler bebeğim anne kim belkide karıştırıyo ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm 😔
O senin kokundan seni tanıyordur canım benim anlamadığım hastanede neden biberon vermişler normalde onlarda çok karşı oluyor aç kalmasın anne sütü almıyorsa mama da ver meme içinde sık sık emzirmeye çalış canım canını sıkma sütün çekilmesin olmuyorsa da canı sağolsun benim kızımda anne sütünü çok az alıyor hatta bırakmak üzere yeter ki iyi olsunlar

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim sen mama versende biberon kullanma hastane nasıl biberon vermiş anlamadım enjektör ile verilir mama normalde bende iki sezeryan yaptım gidip gelip memeni vereceksin yoksa tamamen kesilir özellikle geceleri zorla ağlasa da ögursede ver bir hafta zaten sonra kendi kabul ediyor

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Inşallah meme emer canım mama yapmak çok zordur eminim seni tanımaz mi senin sesinden konumdan biliyor annesi olduğunu sakın öyle dusunme ve lütfen annenle konuş yanindaysa onlarda kadın ve bu yollardan geçtiler inşallah sana destek olurlar

Hayırlı olsun bebeğin canım mamaya alışınca rahat geliyo diye memeyi istemiyo bebekler benimkilerde emmedi fazla sütüm yoktu vs takma kafana kim ne derse desin sen çok iyi bir annesin😊

Büşru

Kayıtlı Üye
rank
O senin kokundan seni tanıyordur canım benim anlamadığım hastanede neden biberon vermişler normalde onlarda çok karşı oluyor aç kalmasın anne sütü almıyorsa mama da ver meme içinde sık sık emzirmeye çalış canım canını sıkma sütün çekilmesin olmuyorsa da canı sağolsun benim kızımda anne sütünü çok az alıyor hatta bırakmak üzere yeter ki iyi olsunlar
Biberonu veren zaten aileler hem kendi ailem hem eşimin. başıma bu belayı açan onlar şimdi bana laf yapan yine onlar ben bebeğim aç kalmasın die her türlü yolu deniyorum önce meme yemiyosa mama veriyorum yeter ki iyi olsun ama tutturmuşlarda sade meme die çok üzülüyorum kendimi yetersiz ve suçlu buluyorum 🥺
Inşallah meme emer canım mama yapmak çok zordur eminim seni tanımaz mi senin sesinden konumdan biliyor annesi olduğunu sakın öyle dusunme ve lütfen annenle konuş yanindaysa onlarda kadın ve bu yollardan geçtiler inşallah sana destek

Canim sen mama versende biberon kullanma hastane nasıl biberon vermiş anlamadım enjektör ile verilir mama normalde bende iki sezeryan yaptım gidip gelip memeni vereceksin yoksa tamamen kesilir özellikle geceleri zorla ağlasa da ögursede ver bir hafta zaten sonra kendi kabul ediyor
Ben biberonu kestim zaten kaşıkla veriyorum meme emmesede sütümü sağıp veriyorum ama bebeğim bazen inat edip emmek istemiyor ve bir sürü laf işitiyorum çok üzülüyorum
Hayırlı olsun bebeğin canım mamaya alışınca rahat geliyo diye memeyi istemiyo bebekler benimkilerde emmedi fazla sütüm yoktu vs takma kafana kim ne derse desin sen çok iyi bir annesin😊
😭 çok teşekkür ederim ❤

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen boşver söyle gitsinler üzülürsen bu sefer sütün kesilir rezene iç günlük 2 bardak kaynat sonra soğuk iç sıcak pek güzel değil tadı bide bol su iç bebeğede gögsünü doğru verdiğine eminol o koyu halkaya kadar tutmasını sağla tutmasa bile zorla tuttur merak etme bende yanlış emzirdiğim için tutmuyodu ve yara olmuştu emzirme hemşiresine gittim gösterdi bebeğim daha iyi emdi ve yaralarımda çabucak iyileşti şükür 🤲🏻İnşallah senin bebeğinde emer 🤲🏻

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Biberonu veren zaten aileler hem kendi ailem hem eşimin. başıma bu belayı açan onlar şimdi bana laf yapan yine onlar ben bebeğim aç kalmasın die her türlü yolu deniyorum önce meme yemiyosa mama veriyorum yeter ki iyi olsun ama tutturmuşlarda sade meme die çok üzülüyorum kendimi yetersiz ve suçlu buluyorum 🥺

Ben biberonu kestim zaten kaşıkla veriyorum meme emmesede sütümü sağıp veriyorum ama bebeğim bazen inat edip emmek istemiyor ve bir sürü laf işitiyorum çok üzülüyorum

😭 çok teşekkür ederim ❤
Sakın öyle düşünme benim iki çocuğumda doğru düzgün emmedi sayılı gün bolca sütüm olmasına rağmen ilk çocuğumda çok ağlayıp üzülmüştüm ama sonra baktım ki o iyi olsun ister mama içsin ister anne sütü sende öyle yap canını sıkma

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Biberona onlar alıştırdılar ise senin onlara laf söylemen gerekirken onlar mı sana laf söylüyor gerginlik streste seni etkiler bence bi yolunu bulup onları gönderirsen sen yalnızken daha iyi ilgieneceksindir bebeğinle sütün kesilmesin meme ucuna takılan bir aparat satılıyor eczaneden bir de onu alıp o şekil emzirmeyi dene ilk zamanlar zor geçiyor Canım sabret inş Emer bebişin dikkat et kendine her şeyin en iyisini anneler yani sen bilirsin canım başkalarının lafını es geç gitsin ❤️

Üzülme kuzum bana da öyle yapmışlardı ben de sarılık olacak sütüm inmedi diye biberonla mamayı verdim verdim sonra asla göğsümu almadı birsuru laflar duydum ben 6 .9 ay emzirdim sen niye emzirmiyorsun diyende oldu kolaya kaçıyorsun diyen de oldu mama iyi olmaz emzir diyende oldu sanki ben anne sütünün daha iyi olduğunu bilmiyorum ben onun annesiyim sizden daha çok düşünüyorum bebeğimi ama napayım Allah var yukarda Allah görüyor biliyor neler çektiğimi ağlaya ağlaya yemin ederim denemediğim taktik kalmadı emzirmek için beslenme sondası ile emzirme tekniğine varana kadar denedim ama olmadı emmedi aç koy dediler acta koydum göğsümu bikere çekiyordu baktı biberon değil kendini geri geri atıp çığlık çığlığa ağlıyordu ugunacak gibi ağlıyordu valla her gece ağlıyordum ben niye emziremiyorum herkes emziriyor ben iyi bı anne degilmiyim anneligimi sorgular bı hale gelmiştim bı gece o ağlıyor ben ağlıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum dedim kendi kendime ben niye ağlıyorum ya dedim niye onun annesi benim dedim Allah biliyor nekadar uğraştığimi kulu bilmese ne olur dedim toparlan dedim kendime sen çok iyi bı annesin bunları düşünüp aglaman bile nekadar iyibi anne olduğunu gösteriyor dedim o günden sonra kendimi topladım 1 ay bile anne sütü almadı canım 2 hafta zar zor emdi 2 hafta da sagdim olan birazcık şey de kesildi gitti şimdi sürekli mama içiyor şimdi aaa niye emzirmiyorsun kolaya kacmissin bilmem ne diyene benim süt olmadı emmedi inşallah senin süt bol bol olur kolaya kaçmaz emzirirsin diyorum eşim Allah'tan destekti o da olmasa delirmek uzereydim doğum hamilelik değil lohusa pisikolojisi gerçekten beni bitirdi eşim diyordu boşver ağlama bak nekadar cabaliyorsun mama içene nolmus o da büyüyor o da anne sütü sadece bağışıklık için ama olmadı emmedi napalim diye anlayacağın kimsenin ne dediğini kafana takma canım emin ol bana emzirsen bile millet gene konuşacak bişey bulur ya doymuyor derler ya sütün yaramıyor derler ben o zamanlarda beni aglatanlari Allah'a havale ettim rabbim emzirmedi bilerek diye kinayana versin inşallah.sen çok iyi bı annesin bunu sakın unutma inşallah emer 🤲 emzirmeyi dene pes etme ama emmedi diye de kendini çok yıpratma canım kuzunun da sana ihtiyaci var evet anne sütü önemli ama inan bana en önemli olan sevgi baya uzun oldu canim hakkını helal et 🙏❤️seni bizzat yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum sakin üzülme bak çok öpüyorum 😘

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.