Kızlar doğum sonrası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgi123 tarafından oluşturulan Kızlar doğum sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,392 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar doğum sonrası
Konbuyu başlatan Sevgi123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Doğum sonrası 5 6 kilo kaldı üstünde oğlum yedi haftalık oldu bir gram gitmiyor nasıl kilo verdiniz
Bebeğin biraz hareketlenmeye başlayınca hiç kiko kalmıyor canım peşinde koşmaktan 🥰 bol su iç ekmek ve hamur işinden uzak durursan sebze ağırlıklı beslenirken kilo kalmıyor canım

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben doğumdan sonra çok zayıfladım zaten 57 kiloydum daha da zayıfladım şimdi ikinci gebeliğim 65 kiloyum🤭🤭
İlk gebeliğimden sonra 64 62 kiloya düşmüştüm buna hamile kaldığımda 65 kiloydum şimdi 70 deliricem veremiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebeğin biraz hareketlenmeye başlayınca hiç kiko kalmıyor canım peşinde koşmaktan 🥰 bol su iç ekmek ve hamur işinden uzak durursan sebze ağırlıklı beslenirken kilo kalmıyor canım
Ay inşallah öyle olur yüreğime su serptin nasıl üzülüyorum sırma

Bende hic kilo vermedim hamile zamanim baya kilo aldim iki gun uzak yerlere yureyrek gityorum bi baktim biraz farklilik var 2 bucuk kilo vermisim bu gun tartildim kendisi gityor zatan canim
İnşallah öyle olur yürümek istiyorumda bebek arabam yok 🥺

Bende hic kilo vermedim hamile zamanim baya kilo aldim iki gun uzak yerlere yureyrek gityorum bi baktim biraz farklilik var 2 bucuk kilo vermisim bu gun tartildim kendisi gityor zatan canim
İnşallah öyle olur yürümek istiyorumda bebek arabam yok 🥺
Bol su iç canım
Buna özen göstermem lazım sanırım

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Doğum sonrası 5 6 kilo kaldı üstünde oğlum yedi haftalık oldu bir gram gitmiyor nasıl kilo verdiniz
Bol su bol emzirme yazda geliyor bol yuruyus en onemliside korse canim . 7 aylik oglum 42 ile hamile kaldim 63 dogurdum suan 47 kiloyum dogum oncesine tabikide inemem ama 2-3 kilo daha vermem gerekiyor diye dusunuyorum 😂 korse atlet ve korse tayt giyiyorum. İnstagramdan aldim NORTHEX tavsiye ederim hic yakmiyor sicakta cok siki ama bunaltmiyor da .

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Ben 12 gün önce doğum yaptım 9 kilo almıştım şuan 9.5 kilo vermişim sezeryan oldum 12 gündür sadece sulu şeyler yiyorum ve 3 lt su içiyorum günde ekmek yemeden gider kilolar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum henüz erken doğumdan 2 sene sonra vücut kendini anca toparlıyor. Bebeğin hareketlenmeye başlayınca emin ol verirsin. Hamur işinden ve yağlı yemeklerden uzak dur. Sebze, meyve ve bol bol su tüketmeye özen göster

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 35. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük kavun büyüklüğünde.
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.