Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğin biraz hareketlenmeye başlayınca hiç kiko kalmıyor canım peşinde koşmaktan bol su iç ekmek ve hamur işinden uzak durursan sebze ağırlıklı beslenirken kilo kalmıyor canım
Bende hic kilo vermedim hamile zamanim baya kilo aldim iki gun uzak yerlere yureyrek gityorum bi baktim biraz farklilik var 2 bucuk kilo vermisim bu gun tartildim kendisi gityor zatan canim
Bebeğin biraz hareketlenmeye başlayınca hiç kiko kalmıyor canım peşinde koşmaktan bol su iç ekmek ve hamur işinden uzak durursan sebze ağırlıklı beslenirken kilo kalmıyor canım
Bende hic kilo vermedim hamile zamanim baya kilo aldim iki gun uzak yerlere yureyrek gityorum bi baktim biraz farklilik var 2 bucuk kilo vermisim bu gun tartildim kendisi gityor zatan canim
Bol su bol emzirme yazda geliyor bol yuruyus en onemliside korse canim . 7 aylik oglum 42 ile hamile kaldim 63 dogurdum suan 47 kiloyum dogum oncesine tabikide inemem ama 2-3 kilo daha vermem gerekiyor diye dusunuyorum korse atlet ve korse tayt giyiyorum. İnstagramdan aldim NORTHEX tavsiye ederim hic yakmiyor sicakta cok siki ama bunaltmiyor da .
Ben 12 gün önce doğum yaptım 9 kilo almıştım şuan 9.5 kilo vermişim sezeryan oldum 12 gündür sadece sulu şeyler yiyorum ve 3 lt su içiyorum günde ekmek yemeden gider kilolar
Kuzum henüz erken doğumdan 2 sene sonra vücut kendini anca toparlıyor. Bebeğin hareketlenmeye başlayınca emin ol verirsin. Hamur işinden ve yağlı yemeklerden uzak dur. Sebze, meyve ve bol bol su tüketmeye özen göster
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 35. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük kavun büyüklüğünde.
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr